June 2, 20251 yr Уф а тек кока-кола киселе, овај фазон (може и други произвођач)(адекватна фотка, видим да баш за њих кажу оно горе)
June 5, 20251 yr Jebo vas Haribo.Ne volim slatko, ali rendom uzeo pred utakmicu jer mi se ništa slano nije jelo i sad ne mogu da stanem. Edited June 5, 20251 yr by Milošica
June 18, 20251 yr https://kremlina.ru/en/whole-range/candies/dried-fruit-sweets/dried-apricots-kremlin-chocolate/Ima u Univerexportu, odlicne, sa kajsijom, sljivom, smokvom.
September 21, 2025Sep 21 3 hours ago, Stela said:Ima u Lidlu, u grupi spanske ponude bude.Djavo da ga nosi
September 21, 2025Sep 21 Već par meseci se skidam sa ovoga. Variraju u vrsti - ponekad (retko) su velike ali bezveznog ukusa, ali su najčešće baš kako treba, sumnjam da ih peku u moči od pečenja jer ukus malo vuče na tu stranu, a kad krenem ne mogu da se obuzdam dok ne pojedem celu kesicu. A mnogo je za svaki dan, masno.
September 21, 2025Sep 21 4 minutes ago, napadaj said:Meni onaj žuti iz Maksija vrh. Myaggi ili tako nekako se zove.Mogyi? Dobar je taj, ali ovaj Jaguar na mene deluje kao heroin.
September 21, 2025Sep 21 U jbt moram da probam onda Niko ne može da zameni mog semenkara kod kojeg sam kupovao 30 godina. Prestao da se bavi time kad je otvorio farmu pilića.
September 23, 2025Sep 23 On 21. 9. 2025. at 18:16, Lancia said:Djavo da ga nosi sve ste u pravu. smrt.
September 24, 2025Sep 24 On 21. 9. 2025. at 19:47, napadaj said:Meni onaj žuti iz Maksija vrh. Myaggi ili tako nekako se zove.Odvaljivao sam se jedno vreme. Dugo vreme. Ne može bolji suncokret da bude.
October 4, 2025Oct 4 Nikad nisam jela nešto što me ovoliko zbunjuje...sve vreme grickam i ponavljam kako je užasno, khkhk, kiselkasto kao sirće na jeziku, pa na momente pikantno, jbte, ko normalan može ovo da jede...i tako smazah celu kesicu. Dobro ide uz pivo.Kad ponovo pročitam moje rečenice, kao da sam opisala neke bivše, haaah.