October 11, 2025Oct 11 Ovi Lindini kikiriki bbq i cili a posebno kad je azijska nedelja sa vasabijem za uz pivo
October 12, 2025Oct 12 15 hours ago, vracharac said:Ovi Lindini kikiriki bbq i cili a posebno kad je azijska nedelja sa vasabijem za uz pivo@napadaj trk u Lidl...
November 1, 2025Nov 1 On 4. 10. 2025. at 18:47, Klara said:Nikad nisam jela nešto što me ovoliko zbunjuje...sve vreme grickam i ponavljam kako je užasno, khkhk, kiselkasto kao sirće na jeziku, pa na momente pikantno, jbte, ko normalan može ovo da jede...i tako smazah celu kesicu.Dobro ide uz pivo.Kad ponovo pročitam moje rečenice, kao da sam opisala neke bivše, haaah.Ovo je slično i mislim da sam već postavljao ali evo ponovo. Brutalno je dobro, ko voli ljuće stvari, nema boga da se ne navuče kao majmunče.Kod mene ima samo u univeru.Ima još ukusa ali ovaj raz-bi-ja!
November 19, 2025Nov 19 O, ko će se to nama do kraja decembra pretvoriti u okruglog kokos-vafl Sneška! ☃️❄️
November 19, 2025Nov 19 imam lika iz zgrade koji reklamira ova dva proizvoda iznad na svom yt kanalu. citam ovo i setim se njegove face kako komentarise kiselu bananicu kupljenu na zelenom vencu :)
November 19, 2025Nov 19 svetofor je poharao, mislim da mu svaki proizvod odatle lezi. ja ne znam ni gde ima svetofor
November 20, 2025Nov 20 52 minutes ago, Klara said:O, ko će se to nama do kraja decembra pretvoriti u okruglog kokos-vafl Sneška! ☃️❄️Do kraja decembra? Ozbiljno me potcenjuješ.Donose mi kolege, da imamo uz kafu, pa neću da ih odbijem, zbog tim bildinga ili tako nešto.
November 20, 2025Nov 20 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:imam lika iz zgrade koji reklamira ova dva proizvoda iznad na svom yt kanalu. citam ovo i setim se njegove face kako komentarise kiselu bananicu kupljenu na zelenom vencu :)ne verujem dok ne vidim
December 2, 2025Dec 2 Baš mi se dopao namaz sa lososom, prvi put da sam sve sama smazala. :D Na ambalaži piše da je proizveden u Sloveniji (mislim da su ruski, ali njihovi riblji namazi se proizvode u Sloveniji, Danskoj i Islandu). Drug kaže da ih ima u Yuhor dućanima, našao ih je na Karaburmi. Namaz se lako razmazuje, nije težak i čvrst kao klasične paštete. Gledala sam i sastav, okej je: salmon, vegetable oil, water, potato starch, wheat fibers, sea salt, spices, paprika extract...Na mom pakovanju nije bilo ovog ruskog natpisa :D, nisam mogla da vam nađem drugu sličicu. https://en.setra-food.com/about/traditions/Imaju i premium proizvode, bilo bi kul da i njih probam.
December 2, 2025Dec 2 I ja volim Patelinu! <3 Ali iako je volim, odlika mladosti je i da malo eksperimentiše.