December 8, 2025Dec 8 11 minutes ago, Boksi said:Marlenka ekleri, ima u Amanu 🫠Kakve su to posleponocne navlakuse, sram te bilo. Sad moram do tajnog pretinca.
December 8, 2025Dec 8 21 minutes ago, Boksi said:Marlenka ekleri, ima u Amanu 🫠ima marlenkinih nekih kolača i u maksiju, ali mi se učinilo da su baš skupi (oko 1000rsd kutija), koliko su u amanu?
December 8, 2025Dec 8 Just now, svashtabezneshto said:ima marlenkinih nekih kolača i u maksiju, ali mi se učinilo da su baš skupi (oko 1000rsd kutija), koliko su u amanu?Jeftiniji. Bili su duplo u odnosu na Maxi, sad su podigli cene. Ovo je oko 700, čini mi se.
December 13, 2025Dec 13 samo da prijavim da nisam jos ni probao panettone ove godine. to kazem samo zato sto sam odlucio da se vise ne patim nego da danas otvorim sezonu. idem kod brace talijana da kupim najveci panettone koji budu imali u radnji. jedva cekam!
December 13, 2025Dec 13 On 11/12/2025 at 8:25 PM, kud u maglu Simoviću said:👌🏻Што је најјаче стварно кида. И то онај фазон пробаш први пут и као океј ништа спец, онда други пут и као хмм па добро је, и тако те постепено завоза, сад кад год набасам на њу узмем бар једну.Од тих новијих укуса с којима су експериментисали ово им је реално најјачи.Мада ја генерално волим слатко-кисело комбинацију
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, johan nagel said:Мада ја генерално волим слатко-кисело комбинацијуUšećeriću ti sarmu. 🫶🏼
December 13, 2025Dec 13 4 hours ago, adam said:samo da prijavim da nisam jos ni probao panettone ove godine.to kazem samo zato sto sam odlucio da se vise ne patim nego da danas otvorim sezonu. idem kod brace talijana da kupim najveci panettone koji budu imali u radnji.jedva cekam! Da si neki, pa da pozoves. Eeeee
December 13, 2025Dec 13 uh kakve londonere pravi kevasad je zet poslao džem od mandarina, valjda će ga isprobati za ng