August 22, 201311 yr Heljdopita. Video jednom u maksiju i bas sam se navukao. Satro zdrava a kada se ispece prilicno masna, imam osecaj da cela kutija ima jedno 15000 kalorija.+1 za emenaler i marcipan.
November 26, 201311 yr ovo deluje kao tr00 japansko. ja jednom (1), pazrivo u merkatoru nešto domaće proizvodnje, ili iz regiona, možda čak pre iz regiona pošto ne verujem da ima te preduzetničke vizije u nas, elem, na kesi tj, pakovanju, jednom od onih pakovanja, piše japanski snack. ovo je bilo recimo kao lakirani ekskrement lenjivca kome je svaki ukus izuzet, primeti da ne piše izuzetan, a smrad pojačan.
November 26, 201311 yr ma, ja kupim u tempou. hrskavo i lakirano, slaze se uz pivu izvrsnoSi videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije? Ubedljivo su najbolje od svih peas-a u wasabiju, a nisam ih još našla kod nas.
November 26, 201311 yr ma, ja kupim u tempou. hrskavo i lakirano, slaze se uz pivu izvrsnoHvala.Izgleda mi kao neki mutogen koji će se dobro slagati uz Volim mutogene.
November 27, 201311 yr Si videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije?renne bio brzi, ali jok, nisam ni ja nidje u nas videla.
November 29, 201311 yr Ja se sinoć overdozirala wasabi miksom, i dalje mi malo muka. Kapiram da sam se skinula.
November 29, 201311 yr +džaba svog mog kuvanja i zdrave hrane, upropašćena sam još u detinjstvu. mama bi ostavila skuvano da jedem i kada se uveče vrati kući i priupita ženu koja me je čuvala "šta ste, novka, jele?" često bi dobila odgovor "povlake i hleba". Edited November 29, 201311 yr by tazza