Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Heljdopita. Video jednom u maksiju i bas sam se navukao. Satro zdrava a kada se ispece prilicno masna, imam osecaj da cela kutija ima jedno 15000 kalorija.+1 za emenaler i marcipan.
Posted

Najgora klinacka navlakusa:banner0.jpgAl ne pijes, nego istreses na jezik.

• 3 months later...
Posted
508075f4af2835e0be43a0d3ed08.jpg?o=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Prokleta bila ja što kupujem ovakve stvari pa posle kukam kak sam debela :(
Posted

Udjelite i nama neukima. Šta je to i gde ima da se otme?

Posted

ma, ja kupim u tempou. hrskavo i lakirano, slaze se uz pivu izvrsno

Posted

ovo deluje kao tr00 japansko. ja jednom (1), pazrivo u merkatoru nešto domaće proizvodnje, ili iz regiona, možda čak pre iz regiona pošto ne verujem da ima te preduzetničke vizije u nas, elem, na kesi tj, pakovanju, jednom od onih™ pakovanja, piše japanski snack. ovo je bilo recimo kao lakirani ekskrement lenjivca kome je svaki ukus izuzet, primeti da ne piše izuzetan, a smrad pojačan. :fantom:

Posted
Si videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije? Ubedljivo su najbolje od svih peas-a u wasabiju, a nisam ih još našla kod nas.
Posted

Teško da to ima kod nasSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted
Hvala.Izgleda mi kao neki mutogen koji će se dobro slagati uz pro_v_0077463.jpgVolim mutogene.yes.gif
Posted
Si videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije?
renne bio brzi, ali jok, nisam ni ja nidje u nas videla.
Posted

Ja se sinoć overdozirala wasabi miksom, i dalje mi malo muka. Kapiram da sam se skinula.

Posted

Htedoh predložiti...

Skini se. :mellow:

... ali kasno sad. <_<

Posted (edited)
hleb-sava-poskupljenje-1363734723-285163.jpg+223094479l.gifdžaba svog mog kuvanja i zdrave hrane, upropašćena sam još u detinjstvu. mama bi ostavila skuvano da jedem i kada se uveče vrati kući i priupita ženu koja me je čuvala "šta ste, novka, jele?" često bi dobila odgovor "povlake i hleba". Edited by tazza