Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najgora navlakusa

Featured Replies

alva u bojama eurokrema i ubliku ledo sladoleda? :wub:ja to nemam :(
Ovo je slika sa sveCkog interneta, ali ima i kod nas sharano. Sad je u Zemunu npr. u Gospodskoj neki mini-sajam svega i svacega, prolecne tezge sa vinima, pcelinjim proizvodima i liciderskim tezgama (na jednoj sam pronasao lepu zilavu alvu u nekoliko varijanti)
  • Replies 1.3k
  • Views 154.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

pa lepo ja oduvek govorim da su roditelji čovekov najgori neprijatelj

• Kako mislis kako? Ako bas uspem da se kontrolisem, pazljivo skinem papir okolo pa secem nozem kriske kao tortu i jedem. Ako ne, kidam, trpam u gubicu i gutam. I tako dok ima.

• u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju.   cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet.    naceo u ponedeljak, po

Posted Images

312.jpg

Juče sam ga ladno pazario i već je u večnim lovištima. :D Probao ga nedavno, TO je "domaćica", to!

Samo da prijavim da kokos manca nema ni u Merkatoru. Orderka, pocinjes opasno da mi ides na zivce :mad:Aj lepo priznaj da to ne postoji i da si sve izmislila

Samo da prijavim da kokos manca nema ni u Merkatoru. Orderka, pocinjes opasno da mi ides na zivce :mad:Aj lepo priznaj da to ne postoji i da si sve izmislila
e za sat i po krecem u tvoje krajeve pa ti gledaj oces li ili neces da ti ja to kupujem :P

Nemoj da mi kupujes (posle da me po forumu zajebavaju kako me zemsko izdrzava), vec daj precizne koordinate gde ima! Po mogucstvu i foto dokaz, sa danasnjim novinama u kadru.

na uglu ulica ace joksimovica i spasovdanske u zarkovu, ima jedna neugledna radnja, ime joj je miss chilli. e tu ima ako nisam sve ja pojela :D

halva.jpg
uh meni je alva slabost :cry: ...da stave sve cokolade sveta pored 1 alve izabrala bih alvu..taj ukus je za zmarce niz kicmu..uh..
na uglu ulica ace joksimovica i spasovdanske u zarkovu, ima jedna neugledna radnja, ime joj je miss chilli. e tu ima ako nisam sve ja pojela :D
Cek, cek, cek. Sta je spasovdanska? Sestra mi je gore u Dimitrija Avramovica, pa 89 cekam u AJoksimovica. Jel blizu?

89 cekas u ratka mitrovica, a spasovdanska ti je ona kad ka sestri ides, strma jedna ulica kojom se bus penje uzbrdo, kod doma zdravlja. onda skrene desno pa ti sidjes na prvoj ili drugoj. e na dnu spasovdanske je ta radnja. samo pitas za chilli, tu svi pazare. pozuri sestri dok traju zalihe!

u poslednje vreme (godinu i po) zivim na ovome:uniliver_cup_a_soup_lite.jpg

• 2 weeks later...

Pobeda :Hail:

x.JPGal i nije nesto mnogo drugacije od obicnog manca, kokos je samo u bazi

Gricka nema ni u Rodi, btw

Pobeda :Hail:
jeeeeeej!! des nasao?

Roda, 61 dinar ;)

ima ih svuda sada