Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najgora navlakusa

Featured Replies

gde ima taj u staklu?

Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju.

• Replies 1.3k
  • Views 154.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

pa lepo ja oduvek govorim da su roditelji čovekov najgori neprijatelj

• Kako mislis kako? Ako bas uspem da se kontrolisem, pazljivo skinem papir okolo pa secem nozem kriske kao tortu i jedem. Ako ne, kidam, trpam u gubicu i gutam. I tako dok ima.

• u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju.   cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet.    naceo u ponedeljak, po

Posted Images

Bude u marketima (Maxi, Tempo i Rodić sigurno), pa ga nema ili ga makar ja ne primećujem, pa bude opet. Ovaj je u pitanju.

hvala lepo :), potražiću.

nisam nikad videla taj proizvod sa medom, zapamtila bih da jesam.

a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/

http://www.tradicii.rs/proizvodi.html

hej! ne znam za tu radnju (mislim da u belvil nikad nisam otišla...), ali baš ću da pogledam i tamo šta sve ima.

proizvodi-86.jpg

:heart: baba jaga ukrasti se mora...

Edited by PointTaken

a imas i u belvilu radnju sa ruskim proizvodima, vidim da ima i ocakovskog kvasa /nisam se i licno uverila da ima, a i nisam ljubitelj kvasa, ali znam da su ovaj hvalili oni koji vole da ga piju/

http://www.tradicii.rs/proizvodi.html

Hvala na ovoj informaciji moraću da obiđem.

proizvodi-78.jpg

Grečka.... :wub:

Vidim ja da cu da puknem debelu lovu tamo  <_<

Svasta zanimljivo.

Kakvi su sa cenama?

Edited by katamaran

• Author

dzizs, gruzijski sosovi. jebeni sacebeli.

idem tamo u pohode.

Ja ću da odem da vidim, ali bojim se da će sigurno da bude preskupo, nešto mi baš miriše na tako nešto. Makar peljmene da uradim, čisto želja da me mine.

• Author

ma neka oderu, daj mi taj sacebeli. uh.

Čekaj zaboravio sam - koji ima suve šljive u sebi - sacibeli ili tkemali? Davno je to bilo već..

• Author

Mora da je tkemali, sacibeli je na bazi paradajza i bilja

Jel' znaš gruzijsku kuhinju? Znaš nešto da praviš? Možda hačapuri, ili neki sacivi od piletine možda? Sad sam se setio sacivija, znam da mi je to bilo gotivno, a ništa slično nisam nikada jeo ni pre ni posle toga.

• Author

Hacapuri znam da pravim, naucila me je jedna Gruzinka, prijateljica pokojnoga oca. A gruzijska vina kakva su, Boze i Staljine...

Edited by Marko M. Dabovic

U moje vreme čak i najjeftiniji Kindzmarauli ili Hvančkara sa kioska su bili prste da poližeš (naročito uz malo lepog šita :cool: ). Posle sam u nekim prilikama pio i skuplja vina - fantazija.

• Author

ja sam pio samo skuplja...pokloni, znas kako je.

a pio sam i njihov konjak, Sarajisvili. fantazija. sve njihovo ima jako bogat ukus.

he, stigle me neke porodicne uspomene, ruske veceri sa prijateljima iz Vladimira, uz ploce Visockog :wub:

Edited by Marko M. Dabovic