Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najgora navlakusa

Featured Replies

Heljdopita. Video jednom u maksiju i bas sam se navukao. Satro zdrava a kada se ispece prilicno masna, imam osecaj da cela kutija ima jedno 15000 kalorija.+1 za emenaler i marcipan.
  • Replies 1.3k
  • Views 154.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

pa lepo ja oduvek govorim da su roditelji čovekov najgori neprijatelj

• Kako mislis kako? Ako bas uspem da se kontrolisem, pazljivo skinem papir okolo pa secem nozem kriske kao tortu i jedem. Ako ne, kidam, trpam u gubicu i gutam. I tako dok ima.

• u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju.   cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet.    naceo u ponedeljak, po

Posted Images

Najgora klinacka navlakusa:banner0.jpgAl ne pijes, nego istreses na jezik.

jest, i ementaler je opak

• 3 months later...
508075f4af2835e0be43a0d3ed08.jpg?o=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Prokleta bila ja što kupujem ovakve stvari pa posle kukam kak sam debela :(

uuu, ja se od tog ubivam :thumbsup:

Udjelite i nama neukima. Šta je to i gde ima da se otme?

ma, ja kupim u tempou. hrskavo i lakirano, slaze se uz pivu izvrsno

ovo deluje kao tr00 japansko. ja jednom (1), pazrivo u merkatoru nešto domaće proizvodnje, ili iz regiona, možda čak pre iz regiona pošto ne verujem da ima te preduzetničke vizije u nas, elem, na kesi tj, pakovanju, jednom od onih™ pakovanja, piše japanski snack. ovo je bilo recimo kao lakirani ekskrement lenjivca kome je svaki ukus izuzet, primeti da ne piše izuzetan, a smrad pojačan. :fantom:

Si videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije? Ubedljivo su najbolje od svih peas-a u wasabiju, a nisam ih još našla kod nas.

Teško da to ima kod nasSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Hvala.Izgleda mi kao neki mutogen koji će se dobro slagati uz pro_v_0077463.jpgVolim mutogene.yes.gif
Si videla možda negde da ima da se kupe wasabi leblebije?
renne bio brzi, ali jok, nisam ni ja nidje u nas videla.

Ja se sinoć overdozirala wasabi miksom, i dalje mi malo muka. Kapiram da sam se skinula.

Htedoh predložiti...

Skini se. :mellow:

... ali kasno sad. <_<

hleb-sava-poskupljenje-1363734723-285163.jpg+223094479l.gifdžaba svog mog kuvanja i zdrave hrane, upropašćena sam još u detinjstvu. mama bi ostavila skuvano da jedem i kada se uveče vrati kući i priupita ženu koja me je čuvala "šta ste, novka, jele?" često bi dobila odgovor "povlake i hleba".

Edited by tazza