August 10, 201311 yr msm, boli me 'rac za "orgenik", "vigan" i tako to, ali prostruta ponuda na ovih 20ikusur strana, je depresivnameni navlaka dimljeni losos sa krem sirom, ajzbergom. i sveže ceđenim sokom od pomonarandže - pretenciozno-ali-kreše-mater (to, i ćevapi na kajmaku, krompir ispod sača, pečena ljuta, i svež somun)
August 10, 201311 yr ne znam da li sam već spominjala, ali marcipan je 1 zlone mogu prestati jesti dok je pored mene100-200 grama za 10-15 minuta
August 10, 201311 yr koji je kurac sa ženama i slatkim okusom, te pogotovu čokoladom?ali, sve ste iste po tom pitanju, do zla boga
August 10, 201311 yr ne znam da li sam već spominjala, ali marcipan je 1 zlone mogu prestati jesti dok je pored mene100-200 grama za 10-15 minuta Najbolje slatko ikada. Sto praznih mesta pa sve ostalo.
August 10, 201311 yr koji je kurac sa ženama i slatkim okusom, te pogotovu čokoladom?ali, sve ste iste po tom pitanju, do zla boga <pre>slatki okus kao takav je sranjemarcipan je, pak, 1 zlo (pogotovo kad *nije* sladak)
August 10, 201311 yr e da, moj muž voli razne slatke i preslatke stvari, a ja nenpr i slatki alkohol tamani on, a ja kažem da je sranje
August 22, 201311 yr samo da se i ja upisem u klub postovalaca marcipana mmmmu njega stavljaju neku drozunemoguće je da nije takosamo to može objasniti neke stvari