Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

onaj cips sa kajmakom je najproizvod iz srbije, poslije plazma keksa i banina

• 2 weeks later...
Posted

msm, boli me 'rac za "orgenik", "vigan" i tako to, ali prostruta ponuda na ovih 20ikusur strana, je depresivnameni navlaka dimljeni losos sa krem sirom, ajzbergom. i sveže ceđenim sokom od pomonarandže - pretenciozno-ali-kreše-mater (to, i ćevapi na kajmaku, krompir ispod sača, pečena ljuta, i svež somun)

Posted

ne znam da li sam već spominjala, ali marcipan je 1 zlone mogu prestati jesti dok je pored mene100-200 grama za 10-15 minuta :mellow:

Posted

koji je kurac sa ženama i slatkim okusom, te pogotovu čokoladom?ali, sve ste iste po tom pitanju, do zla boga :ss1:

Posted

dono braco iz minkenastob reko indi 'diet another day' :DmaltesersDM0409_228x287.jpg

Posted
ne znam da li sam već spominjala, ali marcipan je 1 zlone mogu prestati jesti dok je pored mene100-200 grama za 10-15 minuta :mellow:
Najbolje slatko ikada. Sto praznih mesta pa sve ostalo.
Posted
koji je kurac sa ženama i slatkim okusom, te pogotovu čokoladom?ali, sve ste iste po tom pitanju, do zla boga :ss1:
<pre>slatki okus kao takav je sranjemarcipan je, pak, 1 zlo (pogotovo kad *nije* sladak)
Posted

e da, moj muž voli razne slatke i preslatke stvari, a ja nenpr i slatki alkohol tamani on, a ja kažem da je sranje

Posted

samo da se i ja upisem u klub postovalaca marcipana :thumbsup: mmmm

Posted

Ementaler isečen na tanke kriške. O maj gad. Ne umem se zaustaviti.

Posted
samo da se i ja upisem u klub postovalaca marcipana :thumbsup: mmmm
u njega stavljaju neku drozunemoguće je da nije takosamo to može objasniti neke stvari :mellow: