eye of the beholder Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) ajde razlaz.... Edited May 23, 2012 by eye of the beholder
slepa živana Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 rozmeri and šindleri live together in perfect harmony...
Dankan Ajdaho Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Verovatno sam loš čovek.Jesi. :( Zona Zamfirova.
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 DriveKum 2najbolji filmovi svih vremena, a ti ih nisi gledao?! jebi se. <_<
Dankan Ajdaho Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) Blade Runnernajbolji film svih vremena, a ti ga nisi gledao?! jebi se. <_< Edited May 23, 2012 by Dankan Ajdaho
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Avatar, Tinker Tailor Soldier Spy, The Artistedit: drugarica me tera da idem da gledam The Avengers <_< no way muchacha pametnoGrešiš. Izvrstan provod. Preporučujem.Pobogu ko neće da gleda The Artist???ja necu! mozda je dobar film ali ne zelim da ga gledam iz principa zato sto sam stvorio sliku da je film govno, umetnicarenje, da verovatno ima milion nemih filmova koji su bolji od njega (neko poznat je dao izjavu na tu temu) pa mi ipak ne pada na pamet da ih pogledam.
Amelija Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Top GunFlashdanceDirty Dancingnije me zanimalo, a ni ne zanima meAmadeusE.T.Schindlerova listatako ispalo, možda nekad i odgledam ali ne umirem od željeLOTRnije me preterano zanimalo, a rekli mi ljudi da je bolje da pročitam knjigeDancer in the Darkznam o čemu se radi i nemam nameruAvengersrekli mi pouzdani ljudi da je bzvz
*edited by mod Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Evo da se i ja dodam na Sindlerovu Listu. Jbg jednostavno nije nam se poklopilo nikako da se odgledamo ali kontam da hoce nekad. Edited May 24, 2012 by pavllle
dig_chohano Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Pobogu ko neće da gleda The Artist???Ja. Ako ću već da gledam nemi film, pre ću da gledam Ulazak voza u stanicu.
Recommended Posts