Jump to content
IGNORED

Filmovi koje volite ali se stidite da to priznate

korindjar

Recommended Posts

Posted

ovo zaista nisam ni gledao.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

40

• kim_philby

37

• Аврам Гојић

16

• Ajant23

14

Posted
ovo zaista nisam ni gledao.
Pa kad nisi iz Niš i nemaš Banker TV :)
Posted (edited)
sean young! :wub:
noddingsmiley.gif Edited by Syme
Posted (edited)

fahey - kakav epic mullet.kralj

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Jbg, zajebane propozicije, sve je negde na ivici! Ja cu da napisem neke koji mi instant padnu napamet, ali sad da l' su u skladu sa pravilima, to nek sudija proceni.Ovaj sam stavio onomad na guilty pleasures, ali ajd da ga ponovim, pravo da vam kazem ni ne znam opste misjenje o njemu, na imdbu i ne stoji lose, a opet ja sve nesto imam osecaj da ne prolazi dobro kod sirokih narodnih masa, no ja ga volim i uzivam svaki put kad uhvatim na tv, tj. kad mi dune pa pustim na kompu. Vrati mi osecaj teenage angst-a koji s godinama nestaje lagano.Pump Up the Volume220px-Pump_Up_The_Volume.jpgOpet mozda problematican, jer ne znam general opinion masa, izlizao sam traku gledaju ci ga kad sam bio klinac.Above the Law200861.1010.A.jpgVolim i osporavani nastavak The Fugitive, US Marshals! us_marshals_1998.jpgJbg, Tomi Li Dzons i Robert Dauni Dzunior, a i ostatak ekipe dobar.

Posted (edited)
Jbg, zajebane propozicije, sve je negde na ivici!
Jeste! To ga valjda i čini zabavnim! Mislim da tera na odbranu kontoverznog mišljenja, a ponekad na kraju i sam shvatiš da si se prevario.
Ja cu da napisem neke koji mi instant padnu napamet, ali sad da l' su u skladu sa pravilima, to nek sudija proceni.
Narod je sudija. :) Inače za Pump Up the Volume prvi put čujem! :blush: Fugitive je zakon, ali koliko znam, oko toga postoji vrlo general consensus (top critics na Rottenu mu daju 100%, you can't get more general than that :)) Above the law nisam gledao, Sigal mi je uvek bio bljak.Edit: Ali sad si me zbog Slejtera podsetio na ovaj film:kuffs_cover.jpgPo mom mišljenju odličan, a Rotten mu daje samo bednih 25% Edited by Syme
Posted
Jeste! To ga valjda i čini zabavnim! Mislim da tera na odbranu kontoverznog mišljenja, a ponekad na kraju i sam shvatiš da si se prevario.
Da, ali ako je ljubav u pitanju tu ratio ne pomaze :D
Inače za Pump Up the Volume prvi put čujem! :blush:
Meni ga je otkrio TV1000 pre nekih pet godina recimo, film ima zanimljivu atmosferu, dobar soundtrack i jednu slatkicu koja se prvi put pojavila bas u tom filmu: Samantha-Mathis-Pump_l.jpg
Fugitive je zakon, ali koliko znam, oko toga postoji vrlo general consensus (top critics na Rottenu mu daju 100%, you can't get more general than that :))
Fugitive jeste zakon, valjda se zato tako lako i pljuje po nastavku. :D
Above the law nisam gledao, Sigal mi je uvek bio bljak.
Meni je to jedini Sigalov film koji mogu da gledam (dobro naravno i Machete, ali tu je samo sporedna uloga). To mu je prvi film, bio je mrsav tu i svidjalo mi se sto takav, golim rukama, lema sve redom. A i sama radnja filma nije nezanimljiva.Kad smo vec pomenuli nastavke, da kazem da mnogo volim Die Hard: with a Vengeance, iliti Die Hard 3. Rezirao ga je Mektirnan, prakticno je direktan nastavak prvog dela i jedino taj nastavak i priznajem :D Volim ga maltene skoro koliko i prvi deo, a za njega znam da nije bas omiljen u siroj javnosti.Neko je pomenuo Tango&Cash. Potpisujem. Uspomene na detinjstvo. Dodajem prici i Assassins. Braca Wachowski scenario, Richard Donner rezirao, ali nije omiljen cini mi se. Meni je super, volim kad ga uhvatim na TV i uvek odgledam do kraja. Kraj mu jeste bezveze, ali izdrzi se.
Posted
Meni ga je otkrio TV1000 pre nekih pet godina recimo, film ima zanimljivu atmosferu, dobar soundtrack i jednu slatkicu koja se prvi put pojavila bas u tom filmu: Samantha-Mathis-Pump_l.jpg
Samantha Mathis! Ona bi mogla i kao That girl!Htedoh da stavimJack&Sarah, ali onda videh da razbija na Rottenu, pa mu očigledno ovde nije mesto :)Tek sad sam shvatio da misliš na nastavak Fugitive-a. Da, i meni je bio dobar. Ne kao original, ali defintivno dobar.
Posted (edited)
no+retreat+no+surrender+3+imperial+poster.jpgWheelsOnMeals_DVDcover.jpgBeat this.EDIT: da ne zaboravimB00005AVS9_01_LZZZZZZZ_1938.jpg Edited by ArleKino
Posted
4332.jpgpo motivima priča Milorada Pavića, molim lepo -_- Unutar opusa pojedinih autora sećam se da su kritičari bezveze kenjali za Eyes Wide Shut a isto tako omalovažili Hedsucker ProxyI dva kao loša što mi legla na prvo gledanje.220px-One_night_at_mccools.jpg220px-SnakeEyesPoster.jpgna onom rottenu 33% i 39%, nemaju pojma, meni je Nikolas Kejđ skroz car
Posted (edited)
B00005AVS9_01_LZZZZZZZ_1938.jpg
Ko mrzi Bachelor Party, taj je nečovek. Edited by Syme
Posted
howard the duck rula i kao strip i kao film. steve gerber - howardov tata - je preminuo nedavno (pre par godina).