morgana Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 16 minutes ago, InvisibleLight said: Danas, dan nakon prajda, me opicila ultrahomofobna realnost srbije i u rl i fb smatranjima™ i bukvalno mi se place ja sam pogasila sve imbecile na fb, nemam nerava vise 4
zmanic Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Litijaška strana je ozbiljno ranjena: nekako mi se čini da je AV osigurao sebe na duži period, neće on proći ko Milo.
InvisibleLight Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 16 minutes ago, morgana said: ja sam pogasila sve imbecile na fb, nemam nerava vise Isto se mislim, odlican filter..uvece cu sve to da pobrisem..poznanici, rodjaci,stagod 3
Sestre Bronte Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 uf, njih dvojicu nikada ne bih koristio kao izvor za informaciju, makar bili 110% u pravu 2
msv Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Marko voli da se svađa po tviteru i nekad preteruje, ali ne može u isti koš sa ovim botom. 3
pt 2.0 Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 13 hours ago, Braća Strugacki said: uf, njih dvojicu nikada ne bih koristio kao izvor za informaciju, makar bili 110% u pravu Marka gotivim, a Azdejković mi je izvor za ilustraciju karaktera (njegovog pre svega) i odnosa koji vladaju medju tim NGO-ovcima. P.S. The truth is out there… 1
mustang Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 8 hours ago, salerokada said: I ja pustih suzu s njim. Da je vise ovakve ljudske duhovne lepote.... 2
James Marshall Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 A dobro, Zoki je ovakav svaki dan, ovako obučen hoda i u decembru
Svemir Zeka Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Evo, lojalna pastva zvorničko-tuzlanske eparhije piše po fejsbucima o bolesnicima 1
gospa buba Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 kad ljudi iskreno ne razumeju ni one dimenzije koje su im nominalno dostupne, a ne neke slozenosti. prosto je neverovatno koliko su sami mushkarci spremni da se samoredukuju na tu jednu tehnikaliju, bez problema sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 5
mareeee Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Jeste videli kako Delije Sever prozivaju gay-evce i viču: Zatrudni Ana brnaba ili Nije tvoje dete brnaba ili Jebo te Vučić brnaba. Ili Delijama kasni stipendija ili su pronašli ideologiju..
Recommended Posts