September 17, 20222 yr Just now, ronin said: U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv. Ja mislim da to i jeste neko realno stanje. 15-85
September 17, 20222 yr 23 minutes ago, mraki said: Ali koja logika jebote, pa i oni su tetovirani redom. Danas svaka druga osoba ima tetovažu. Ekšli, krstače i bojevi s Kosova zauzimaju mnogo veću površinu tetoviranih koža 13 minutes ago, ronin said: U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv. Prijatelji, skoro 100% za prajd. Rodbina 80% protiv. Radno okruženje, jedno procenjujem da je blizu ovom procentu. Drugo, 150% za prajd. Edited September 17, 20222 yr by Svemir Zeka
September 17, 20222 yr 6 minutes ago, InvisibleLight said: evo ovako https://www.facebook.com/leya.keller/videos/568417145079645/ U bokte
September 17, 20222 yr ma svi ste u mehuru, kazem srbija, to je 97% protiv.. no i 10% za je dovoljno da nesto bude prihvaceno, doneses zakon i onda baruština to prihvati vremenom, zajebi senzibilizaciju
September 17, 20222 yr Te daleke 2001 kad su pandure poslali samo u uniformama da obezbedjuju Prajd.Koliko se secam pucalo se u vazduh iz Kalasnjikova da ne bi probili kordon kod Zel.Venca.Govna smo uvek bili.
September 17, 20222 yr 7 minutes ago, InvisibleLight said: evo ovako https://www.facebook.com/leya.keller/videos/568417145079645/ ove su pokupili maricama, to je najozbiljniji incident danas, išlo uživo na n1, samo se stvorilo desetak kola interventne i sve je rešeno za par minuta
September 17, 20222 yr 1 minute ago, ronin said: A što ću @Svemir Zeka u blokovima nema LGTB baš mnogo pristalica ... Ja jesam u bablu, mislim vrlo i je selekcioniran uzorak, a zadesilo se nekako da mi i neki desničari podržavaju lgbt, što nije uobičajeno.
September 17, 20222 yr 2 minutes ago, Svemir Zeka said: U bokte Ah te divne porodicne vrednosti na kojima insistira ova krezuba banda
September 17, 20222 yr Popular Post 1 hour ago, gospa buba said: zjuuu radomir mi klimoglavnuo, necu se umivati dve nedelje sent from bash mnogo dobar novi bubamoto "Ti lutaš, Bubo"
September 17, 20222 yr Popular Post i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima
September 17, 20222 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima ljudi su jednostavno idioti, šta je tu problem da se skapira? a da, ljudi su jednostavno idioti Edited September 17, 20222 yr by Braća Strugacki
September 17, 20222 yr Just now, InvisibleLight said: i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima E zato što im malo nazovi pametniji sipaju, kao one tepihe koje sam danas čitala i trolovala, "koja su to njima prava ugrožena", pa počnu sa zamenama teza, deca se leče sms-ovima... I onda šupljoglaviji, od kojih jedan deo ionako jedva čeka da nešto polupa, da sebi prava, da ih ima više. Ne kapira taj nedostatak prava, taj misli da je ispravniji i da mora i treba da ispolji svu silu da to i dokaže.