Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Just now, ronin said:

U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv.

Ja mislim da to i jeste neko realno stanje.

15-85

• +1 2
Posted (edited)
23 minutes ago, mraki said:

Ali koja logika jebote, pa i oni su tetovirani redom. Danas svaka druga osoba ima tetovažu. 

Ekšli, krstače i bojevi s Kosova zauzimaju mnogo veću površinu tetoviranih koža :fantom:

13 minutes ago, ronin said:

U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv.

Prijatelji, skoro 100% za prajd.

Rodbina 80% protiv.

Radno okruženje, jedno procenjujem da je blizu ovom procentu. Drugo, 150% za prajd.

Edited by Svemir Zeka
  • +1 1
Posted

ma svi ste u mehuru, kazem srbija, to je 97% protiv..

no i 10% za je dovoljno da nesto bude prihvaceno, doneses zakon i onda baruština to prihvati vremenom, zajebi senzibilizaciju

• +1 6
Posted

Te daleke 2001 kad su pandure poslali samo u uniformama da obezbedjuju Prajd.Koliko se secam pucalo se u vazduh iz Kalasnjikova da ne bi probili kordon kod Zel.Venca.Govna smo uvek bili.

Posted
1 minute ago, ronin said:

A što ću @Svemir Zeka u blokovima nema LGTB baš mnogo pristalica :sad:...

Ja jesam u bablu, mislim vrlo i je selekcioniran uzorak, a zadesilo se nekako da mi i neki desničari podržavaju lgbt, što nije uobičajeno.

Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

U bokte

Ah te divne porodicne vrednosti na kojima insistira ova krezuba banda

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
1 minute ago, InvisibleLight said:

i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima

ljudi su jednostavno idioti, šta je tu problem da se skapira?

a da, ljudi su jednostavno idioti

Edited by Braća Strugacki
  • +1 2
Posted
Just now, InvisibleLight said:

i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima

E zato što im malo nazovi pametniji sipaju, kao one tepihe koje sam danas čitala i trolovala, "koja su to njima prava ugrožena", pa počnu sa zamenama teza, deca se leče sms-ovima...

I onda šupljoglaviji, od kojih jedan deo ionako jedva čeka da nešto polupa, da sebi prava, da ih ima više. Ne kapira taj nedostatak prava, taj misli da je ispravniji i da mora i treba da ispolji svu silu da to i dokaže.

• Tužno 1