Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, ronin said:

U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv.

Ja mislim da to i jeste neko realno stanje.

15-85

• Replies 8k
  • Views 649.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

23 minutes ago, mraki said:

Ali koja logika jebote, pa i oni su tetovirani redom. Danas svaka druga osoba ima tetovažu. 

Ekšli, krstače i bojevi s Kosova zauzimaju mnogo veću površinu tetoviranih koža :fantom:

13 minutes ago, ronin said:

U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv.

Prijatelji, skoro 100% za prajd.

Rodbina 80% protiv.

Radno okruženje, jedno procenjujem da je blizu ovom procentu. Drugo, 150% za prajd.

Edited by Svemir Zeka

A što ću @Svemir Zeka u blokovima nema LGTB baš mnogo pristalica :sad:...

ma svi ste u mehuru, kazem srbija, to je 97% protiv..

no i 10% za je dovoljno da nesto bude prihvaceno, doneses zakon i onda baruština to prihvati vremenom, zajebi senzibilizaciju

Te daleke 2001 kad su pandure poslali samo u uniformama da obezbedjuju Prajd.Koliko se secam pucalo se u vazduh iz Kalasnjikova da ne bi probili kordon kod Zel.Venca.Govna smo uvek bili.

7 minutes ago, InvisibleLight said:

ove su pokupili maricama, to je najozbiljniji incident danas, išlo uživo na n1, samo se stvorilo desetak kola interventne i sve je rešeno za par minuta

1 minute ago, ronin said:

A što ću @Svemir Zeka u blokovima nema LGTB baš mnogo pristalica :sad:...

Ja jesam u bablu, mislim vrlo i je selekcioniran uzorak, a zadesilo se nekako da mi i neki desničari podržavaju lgbt, što nije uobičajeno.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

U bokte

Ah te divne porodicne vrednosti na kojima insistira ova krezuba banda

• Popular Post
1 hour ago, gospa buba said:

zjuuu radomir mi klimoglavnuo, necu se umivati dve nedelje :rolf:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

"Ti lutaš, Bubo" :lolol:

• Popular Post

i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima

1 minute ago, InvisibleLight said:

i da živim sto života ( a ne samo ovo zrno) neću razumeti zašto neko ima poriv da drugima ospori prava koja sam ima

ljudi su jednostavno idioti, šta je tu problem da se skapira?

a da, ljudi su jednostavno idioti

Edited by Braća Strugacki

Just now, InvisibleLight said:

E zato što im malo nazovi pametniji sipaju, kao one tepihe koje sam danas čitala i trolovala, "koja su to njima prava ugrožena", pa počnu sa zamenama teza, deca se leče sms-ovima...

I onda šupljoglaviji, od kojih jedan deo ionako jedva čeka da nešto polupa, da sebi prava, da ih ima više. Ne kapira taj nedostatak prava, taj misli da je ispravniji i da mora i treba da ispolji svu silu da to i dokaže.