Sestre Bronte Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) 2 minutes ago, Tsai said: Nije fizicki, verbalno. Sve je ok. Mislim, ostaju maloumnici u svakom slucaju ovo je dobro mada moram da priznam da tetovirane ljude volim još manje od netetoviranih Edited September 17, 2022 by Braća Strugacki 1 3
Tsai Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Just now, Braća Strugacki said: ovo je dobro mada moram da priznam da tetovirane ljude volim još manje od netetoviranih Ja nemam nijednu tetovazu, ona ima 10 i super joj stoje
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 ja nemam, ali cu imati kad mi se realizuje 1 zivotni ishod. kad ako.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Svarog Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Je l bilo incidenata danas kad su šetali ovi što su protiv bubuljica? Šta crkva misli o njima i čiju decu uznemiravaju? 3
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 pumajkumu preteche me! ali za 'nashu' stvar, zenska medju nindza kornjachama! momci, slobodno emigrirajte u bolje sutra, ovoje sve nashe sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
dacha Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 4 minutes ago, Svarog said: Je l bilo incidenata danas kad su šetali ovi što su protiv bubuljica? Šta crkva misli o njima i čiju decu uznemiravaju? Alergije su bogougodne. Reasons God Created Allergies 1. Keep me humble. 2. Support pharmacies and pharmacists 3. Teach me patience. 4. Bees need pollen. 5. In all things God works for the good 1
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 odjavljujem se, poshla.bez baterije u svatove sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
InvisibleLight Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) posmatraci kakav vam je utisak, koliko procenata ljudi koji žive u srbiji je protiv parade, ja mislim 97% il vise beda je sve to, pomislih sto bas ovde da se rodim, jbt principe gavro sta uradi, i sto smo se prikljucili 1918. zaostaloj srbiji, austrougarska rulz i onda se setim da je u madjarskoj orban Edited September 17, 2022 by InvisibleLight 8 1
mraki Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) 18 minutes ago, Tsai said: Nije fizicki, verbalno. Sve je ok. Mislim, ostaju maloumnici u svakom slucaju Ali koja logika jebote, pa i oni su tetovirani redom. Danas svaka druga osoba ima tetovažu. Edited September 17, 2022 by mraki
Time Crisis Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 2 minutes ago, mraki said: Ali koja logika jebote, pa i oni su tetovirani redom. Danas svaka druga osoba ima tetovažu. Verovatno što nije imala tetoviran Ostrog 4 3
bags Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 19 minutes ago, Tsai said: Ja nemam nijednu tetovazu, ona ima 10 i super joj stoje 1 4
Milošica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 hour ago, beta kentauri said: pazi ako krene frka oni će prvi da zapale na drugu stranu Mozda si u pravu, ali hajde onako naivno da podrzim Cedu i Biljanu za ovo. Nije da im neka budala na ulici(nevezano za danas) ne moze nesto uraditi, ali ipak setaju. 1
ronin Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 11 minutes ago, InvisibleLight said: posmatraci kakav vam je utisak, koliko procenata ljudi koji žive u srbiji je protiv parade, ja mislim 97% il vise beda je sve to, pomislih sto bas ovde da se rodim, jbt principe gavro sta uradi, i sto smo se prikljucili 1918. zaostaloj srbiji, austrougarska rulz i onda se setim da je u madjarskoj orban U mom okruženju prijatelja i rodbine oko 85% tvrdo protiv. 3
InvisibleLight Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Mozda si u pravu, ali hajde onako naivno da podrzim Cedu i Biljanu za ovo. Nije da im neka budala na ulici(nevezano za danas) ne moze nesto uraditi, ali ipak setaju. okacila upravo bs neki video strave na ulicama i upzornje za vracanje kucama jel sam oglupela il vise ne mogu da se prenesu videi s fb?
Recommended Posts