Svemir Zeka Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 11 hours ago, Milosh76 said: Koji inace podrzava Vuka Jeremica i Narodnu stranku, a mozda je i clan, taj deo nisam ispratio. Jel da? Nemam više uvid ni na jednoj mreži šta radi. Vidim Ptica se čudi, to je čovek koji je ispratio svaki stav i svaku ideologiju, i svaku je zastupao na život il' smrt! Bez obzira što je jučerašnja bila totalni opozit današnjoj.m
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Mejl organizatora EuroPrajda:Ako je verovati Ministru unutrašnjih poslova i presudi Upravnog suda, koji je odbio žalbu organizatora, EuroPride šetnja je od strane ovog ministarstva zabranjena. Međutim, mi, kao aktivisti, koristimo svoje demokratsko pravo na građansku neposlušnost i izlazimo na protest ispred Ustavnog suda, odakle ćemo zajedno krenuti do Prajd parka (Stadion Tašmajdan). Takođe, verujemo da ćemo, kao građani i građanke ove zemlje, biti sigurni, čak i dok koristimo svoje demokratsko pravo na protest. MUP je o ovom skupu obavešten.Nakon protesta, okupićemo se na stadionu Tašmajdan, gde će se program održati po prvobitnom planu.Verujemo da je današnji dan od istorijskog značaja za LGBTI+ zajednicu u Srbiji i regionu.....shiit has hit the fan. 1
đorđe geprat Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 14 hours ago, Milosh76 said: 15 hours ago, Filozof manijak said: Taj gubitak kredibilteta se lagano niveliše sa 3 crvene po glasu (možda i 5, ipak je inflacija) 20% za penzionere, 14% za "javni" sektor... Malo li je 30% u samouslugama i na pijacama. malo je. ništa bez 50% 1
James Marshall Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Sad kad desničari krenu u odbranu vladavine prava, nezavisnog sudstva i pravne države
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 31 minutes ago, Djuro said: bice sranja pretpostavljaš ili…
James Marshall Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Šta kaže Uki, ko osvaja sutra? Pitam za ove sa kladionice 1
morgana Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 37 minutes ago, Djuro said: bice sranja Ako bude sranja dok ambasadori setaju, ova drzava je u istom kurcu ali mnogo vecem problemu nego sto sam mislila Enivej, ja idem, planiracu da se obucem za trcanje za slucaj da zagusti, a ne vjerujem da ce
radisa Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 6 minutes ago, morgana said: Ako bude sranja dok ambasadori setaju, ova drzava je u istom kurcu ali mnogo vecem problemu nego sto sam mislila Enivej, ja idem, planiracu da se obucem za trcanje za slucaj da zagusti, a ne vjerujem da ce Cisto sumnjam da ce ambasafori da idu u setnju bez profi obezbedjenja koje bi ove domace huligane pojelo za doručak... Dakle, sranja nece biti za vreme setnje do Taša... posle ce biti problem... 2
morgana Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 minute ago, radisa said: Cisto sumnjam da ce ambasafori da idu u setnju bez profi obezbedjenja koje bi ove domace huligane pojelo za doručak... Dakle, sranja nece biti za vreme setnje do Taša... posle ce biti problem... Na Tašu je neki program ako dobro shvatam, to bi trebalo da je koliko toliko kontrolabilno - osim ako je sve pošlo u materinu
radisa Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 5 minutes ago, morgana said: Na Tašu je neki program ako dobro shvatam, to bi trebalo da je koliko toliko kontrolabilno - osim ako je sve pošlo u materinu Mislio sam kad se program završi, ambasadori ce u limuzine, a narod peške... Huligani ih mogu čekati u grupicama posle programa i onda ce biti sranja... Mislim, ja da sam huligan tako bi osmislio strategiju... 1
aram Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 6 minutes ago, morgana said: to bi trebalo da je koliko toliko kontrolabilno to sigurno jeste, samo se treba odatle vratiti kući... 1
InvisibleLight Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 minute ago, radisa said: Mislio sam kad se program završi, ambasadori ce u limuzine, a narod peške... Huligani ih mogu čekati u grupicama posle programa i onda ce biti sranja... Mislim, ja da sam huligan tako bi osmislio strategiju... Msm da nece, jer drzava kontrolise tzv huligane Eventualno ce neki litijasi da pruzaju krstove i dobacuju Al eto sad ce se videti jel tako 2
Milosh76 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ambasadori ce setati do Madere i to je to.
Recommended Posts