Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

sad da se lepo i mi zoofili organiziramo :fantom:

tacno sam znao da je to sljedece. nikad vise necu pojesti komad mesa. ko zna ko je to sta trpao.

milogled seta pederusu ceo zivot, strpljivo je podnosio podjebavanja i ruganja i cutao, i evo sad doslo njegovih 5 minuta.

jes kurac...kako ugura dvolitricu pivsku u pederusu?

Posted

milogled seta pederusu ceo zivot, strpljivo je podnosio podjebavanja i ruganja i cutao, i evo sad doslo njegovih 5 minuta.

Pa kad sam avangarda i vizionar.

Posted

jes kurac...kako ugura dvolitricu pivsku u pederusu?

U pederušu?

Posted

hmmmm......misliš na ono kad sabiju 20 golih muškaraca, naprasno ozgodnjavelih od vežbi i stresa, i ture ispod 12 tuševa od kojih svaki treći radi, i podele 3 sapuna, prethodno umočena u zejtin, pa ugase svetlo? 

:unsure:

Nisi se valjda kupao u vojsci? E, nije ni vojska kao što je nekad bila

Posted

11.50 - Интервенција полиције у улици Светозара Марковића, где је један мушкарац претио аутоматском пушком. Једна особа изведена окрвављене главе, јавља Танјуг.

?

"Sukob vojske i policije", kažu e-novine.

Posted

Nisi se valjda kupao u vojsci? E, nije ni vojska kao što je nekad bila

pa morao sam. to ide po komandi tamo. :(

Posted

Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trenutno me zabole za siru sliku.

+1

apsolutno!!!

Posted

Mislim da će ceo događaj pasti u senku zbog prebijanja AV brata.

Sad moguća su dva scenarija. Ili će leteti Dačić i SPS kadrovi iz policije, ili će Vučić, drhtavim,ali odlučnim glasom saopštiti

,,Je vidite kako smo zaveli red u državi, niko nije iznad zakona, čak ni brat premijera!''

Pravi pobednik svega je-Vučić.

Posted (edited)

sad da se lepo i mi zoofili organiziramo :fantom:

скотоложници.

Edited by Грешни Василије
Posted
Kako javlja reporter B92, oko 13 časova, grupa od 30-ak mladića pokušala je da probije kordon kod Slavije, ali su ih pripadnici policije zaustavili. Oni nisu imali navijačka obeležja, ali su nosili slike lidera SRS Vojislava Šešelja, uzvikivali pogrdne i parole podrške Ratku Mladiću. 

Trg Slaviju nadleće helikopter, a saobraćaj je delom zaustavljen. 

Ista grupa mladića već se bila sukobila s policijom kad su iz pravca Pravnog fakulteta pokušali da preko Slavije prođu do Hrama Svetog Save. 

I tada su, kad ih je policija zaustavila na uglu Beogradske i Njegoševe ulice, poletele kamenice u pravcu policajaca, ali je mladićima, nakon desetak minuta ubeđivanja, policija dozvolila da nastave ka Hramu. 

Policija ih je zatim rasterala, a u međuvremenu su stigla i borna kola a u pravu Slavije uputila se jedinica Žandarmerije ciji su pripadnici opremljeni za razbijanje demonstracija. 

Kako javlja naš repoter B92, izgleda da ta ista grupa mladića sada pokušava da se probije do Terazija, a sada su istakli obeležja Partizana.

sve je tu - šešeljevci, advokati, navijači.......:fantom:

Posted

Pustite me da prođem, nemam nameru da nikoga ugrožavam, rekao je Andrej, a žandarmi su nasrnuli na njega

Pa ti bajo nastavi da se zajebavaš sa Toletom...

Posted

uzas. ja vec torbice gledam po netu :(

krampo, brate, evo :(

More+lovely+gifts2.jpg

Posted

+1

apsolutno!!!

Šta su danas ostvarili a što nisu 2010?

Posted

Otisao na prajd sa devojkom, a u stan se vratili odvojeno. Izgleda smo se oboje zarazili :(