Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mene već jebali... :(

Pa dobro, ti si bio u vojsci.

• Replies 8k
  • Views 650.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

List "Blic" navodi da je sukobu prethodilo to što su pripadnici Žandarmerije hteli da legitimišu Vučića i njegovu pratnju, a zatim je došlo do koškanja. List piše i da je nekoliko lica na VMA, ali da stepen njihovih povreda nije poznat.

družba je družba a služba je služba!!!

elem, danas će ispasti još i dobar dan - Parada prošla, Alekovog buraza ispendrečili......

dobar dan za demokratiju u Srbiji!  :pera:

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

uzas. ja vec torbice gledam po netu :(

Хм, на студију Б ипак најавише да ће Алек ипак у 15.00 дати и анализу параде коју је омогућио. САд, и буразер је на неки начин учесник

^^One za preko ramena? :o

Edited by JozoMujica

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

Totalni kolaps reda i porodicnih vrednosti. Sad ce sigurno opet da dozvole i da se kupuje alkohol nocu

Edited by Milogled Bluff

sad da se lepo i mi zoofili organiziramo :fantom:

Pa dobro, ti si bio u vojsci.

Pa dobro, valjda je svako normalan bio u vojci, a i to su netipični, klaustrofobni uslovi, gde valjda sve dozvoljeno...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Pošto incidenata praktično i nije bilo, sad kad je Prajd dozvolila radikalska vlast, jasno je ko kontroliše svu bagru.

Pa dobro, valjda je svako normalan bio u vojci, a i to su netipični, klaustrofobni uslovi, gde valjda sve dozvoljeno...

hmmmm......misliš na ono kad sabiju 20 golih muškaraca, naprasno ozgodnjavelih od vežbi i stresa, i ture ispod 12 tuševa od kojih svaki treći radi, i podele 3 sapuna, prethodno umočena u zejtin, pa ugase svetlo? 

:unsure: 

40

:moca:

uzas. ja vec torbice gledam po netu :(

milogled seta pederusu ceo zivot, strpljivo je podnosio podjebavanja i ruganja i cutao, i evo sad doslo njegovih 5 minuta.

40

40? u brate od vas su stvarno teli pedere da naprave...:(

elem, 

"Moja sestra živi u San Francisku u kojem se već dugo godina održava Parada ponosa, u kojem i dalje ima netrpeljivosti. Takođe, u drugim američkim gradovima koji su konzervativniji, ima različitih stavova", rekao je Kirbi. 

ovaj Kirbi laže kako zine, ču netrpeljivost u Amerikama, u San Francisku?! 

PS Čeda™ došo na Prajd - kad gledam fotke njega i Siniše, stičem utisak da bi ga Čeda iznabadabadao ko mečku, kaki je lep. :wub: 

Prvo poluvreme završeno.Nastavak od 16h

Poslato sa WC šolje by BVK