Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

mene već jebali... :(

Pa dobro, ti si bio u vojsci.

Posted
List "Blic" navodi da je sukobu prethodilo to što su pripadnici Žandarmerije hteli da legitimišu Vučića i njegovu pratnju, a zatim je došlo do koškanja. List piše i da je nekoliko lica na VMA, ali da stepen njihovih povreda nije poznat.

družba je družba a služba je služba!!!

elem, danas će ispasti još i dobar dan - Parada prošla, Alekovog buraza ispendrečili......

dobar dan za demokratiju u Srbiji!  :pera:

Posted

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

uzas. ja vec torbice gledam po netu :(

Posted

Хм, на студију Б ипак најавише да ће Алек ипак у 15.00 дати и анализу параде коју је омогућио. САд, и буразер је на неки начин учесник

Posted (edited)

^^One za preko ramena? :o

Edited by JozoMujica
Posted (edited)

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

Totalni kolaps reda i porodicnih vrednosti. Sad ce sigurno opet da dozvole i da se kupuje alkohol nocu

Edited by Milogled Bluff
Posted

Pa dobro, ti si bio u vojsci.

Pa dobro, valjda je svako normalan bio u vojci, a i to su netipični, klaustrofobni uslovi, gde valjda sve dozvoljeno...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Pošto incidenata praktično i nije bilo, sad kad je Prajd dozvolila radikalska vlast, jasno je ko kontroliše svu bagru.

Posted

Pa dobro, valjda je svako normalan bio u vojci, a i to su netipični, klaustrofobni uslovi, gde valjda sve dozvoljeno...

hmmmm......misliš na ono kad sabiju 20 golih muškaraca, naprasno ozgodnjavelih od vežbi i stresa, i ture ispod 12 tuševa od kojih svaki treći radi, i podele 3 sapuna, prethodno umočena u zejtin, pa ugase svetlo? 

:unsure: 

Posted

:moca:

Posted

uzas. ja vec torbice gledam po netu :(

milogled seta pederusu ceo zivot, strpljivo je podnosio podjebavanja i ruganja i cutao, i evo sad doslo njegovih 5 minuta.

Posted

40

40? u brate od vas su stvarno teli pedere da naprave...:(

elem, 

"Moja sestra živi u San Francisku u kojem se već dugo godina održava Parada ponosa, u kojem i dalje ima netrpeljivosti. Takođe, u drugim američkim gradovima koji su konzervativniji, ima različitih stavova", rekao je Kirbi. 

ovaj Kirbi laže kako zine, ču netrpeljivost u Amerikama, u San Francisku?! 

PS Čeda™ došo na Prajd - kad gledam fotke njega i Siniše, stičem utisak da bi ga Čeda iznabadabadao ko mečku, kaki je lep. :wub: 

Posted

Prvo poluvreme završeno.Nastavak od 16h

Poslato sa WC šolje by BVK