aram Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 e, daj, ne hranite vise ovog kaubojevog trola...
Krampa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Dokle vise sa terorom tog gej lobija?! Normalan covek vise ne sme da proseta gradom drzeci se za ruku sa devojkom, a da ga ne napadne i premlati grupa pedera. Dokle cemo to trpeti? +1 menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali
ToniAdams Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trentuno me zabole za siru sliku. ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni! kakao mozes biti tako surov :(
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 jeste poen za vucica na asistenciju bote. ali zabole me kurac za to ko ce medj svetinom da pokupi zasluge. +1
Milogled Bluff Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 +1 menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!"
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trenutno me zabole za siru sliku.Da se pridružim.
EmptyClip Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Trista tries prva strana a ti bi sve na pocetak. Јок, ништа више до општа констатација. Наставите.
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni! kakao mozes biti tako surov :( Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican ^_^ mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu
Krampa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!" Da. Ispostavilo se da portir po danu prodaje kajmak a po noci kao lesinar dovrsava one koje nacnu pederbande
ToniAdams Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican ^_^ mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas.
Zavrzan Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!"
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas. :( opet vadis iz konteksta Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Edited September 28, 2014 by Caligula
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi. mene već jebali... :(
Recommended Posts