Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

e, daj, ne hranite vise ovog kaubojevog trola...

• Replies 8k
  • Views 650.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Dokle vise sa terorom tog gej lobija?!

Normalan covek vise ne sme da proseta gradom drzeci se za ruku sa devojkom, a da ga ne napadne i premlati grupa pedera. Dokle cemo to trpeti?

+1

menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali

Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trentuno me zabole za siru sliku.

ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni!

kakao mozes biti tako surov :(

• Author

jeste poen za vucica na asistenciju bote. ali zabole me kurac za to ko ce medj svetinom da pokupi zasluge.

+1

+1

menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali

I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!"

• Author

:lolol:

Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trenutno me zabole za siru sliku.

Da se pridružim.

Trista tries prva strana a ti bi sve na pocetak.

Јок, ништа више до општа констатација. Наставите.

ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni!

kakao mozes biti tako surov :(

Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican  ^_^

mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica™ vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu

Da. Ispostavilo se da portir po danu prodaje kajmak a po noci kao lesinar dovrsava one koje nacnu pederbande

Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican  ^_^

mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica™ vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu

nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas.

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

:lolol:

nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas.

:( opet vadis iz konteksta

Edited by Caligula

Gotovo je. Sad cemo svi biti pederi.

mene već jebali... :(