September 28, 201410 yr Dokle vise sa terorom tog gej lobija?! Normalan covek vise ne sme da proseta gradom drzeci se za ruku sa devojkom, a da ga ne napadne i premlati grupa pedera. Dokle cemo to trpeti? +1 menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali
September 28, 201410 yr Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trentuno me zabole za siru sliku. ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni! kakao mozes biti tako surov :(
September 28, 201410 yr Author jeste poen za vucica na asistenciju bote. ali zabole me kurac za to ko ce medj svetinom da pokupi zasluge. +1
September 28, 201410 yr +1 menu drug prico, uhavtila ga petorica, ugurali ga u neki prolaz i naumili da ga obescaste oralno, srecom to je prosao neki portir pa du se razbjezali I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!"
September 28, 201410 yr Ljudi su konacno ostvarili svoje ustavno pravo, koje im je uskracivano godinama. Trenutno me zabole za siru sliku.Da se pridružim.
September 28, 201410 yr Trista tries prva strana a ti bi sve na pocetak. Јок, ништа више до општа констатација. Наставите.
September 28, 201410 yr ali prodavci sira, kajmaka i paprike nisu presrecni! kakao mozes biti tako surov :( Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican ^_^ mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu
September 28, 201410 yr I onda portir otkopcava pantalone i kaze: "Jebiga, danas bas nemas srece!" Da. Ispostavilo se da portir po danu prodaje kajmak a po noci kao lesinar dovrsava one koje nacnu pederbande
September 28, 201410 yr Ti verovatno cepas atom na poslu kaCi ovako arogantan i kulturrasistican ^_^ mnogo volem kad se stvar istrgne iz konteksta a onda ekipica vitla tim patrljkom dokazujuci nekakvu poentu nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas.
September 28, 201410 yr nes postici nista komplimentima. elem, sam si rekao da je to poenta, ne znam sto se gicas. :( opet vadis iz konteksta Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Edited September 28, 201410 yr by Caligula