Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Usli smo pre 12, bez problema. Imbecila nigde, murije milioni. Sve protice mirno. Cini mi se, i to raduje, da je sad veci procenat pedera medju ucesnicima nego na prethodnim slicnim slupovima
ficfiric Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I Jesic i Radule Dragan Popovic @DraganPopovic11 1h NGOeri i @gjesic kod vlade, razmišljamo da uzmemo vlast cc @maja018 @bojana_mala @WlayChe @Wetrushka @stasirekao OLJA BEĆKOVIĆ @SasaRadulovich 2h Vidimo se na Paradi ponosa u 12 časova ispred zgrade vlade u Nemanjinoj ulici.
nautilus Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ima nekog perverznog zadovoljstva u gledanju kako naprednjaci skupljaju pozitivne politicke poene na budalastinama DSa. Ovo danas je nevjerovatan Tadićev poraz.
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 OK aj da pričamo o tome kako je Prajd koji prenosi gradska televizija i na kome učestvuju vodeći političari vlasti i opozicije zapravo poraz građanskog društva. Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Mislim, trebalo bi da jeste ali u grudima je polarna zima. Danas na pijaci nisi mogao da prodjes pored tezge na kojoj prodavci&musterije ne psuju majku pedersku svojim sugradjanima. Jedan bi ih "sve jebo u dupe", drugi porucuje "e njih treba silovati kad vec vole" a treci je praktican pa bi ih sve potovario na kamion i odveo "negde da rade". I svi su bas napaljeni i frustrirani i "pokazali bi pederima". Ljudi pored kojih prolazim svaki dan i kupujem papriku, sir, paradajz, ljudi za koje nikad ne bih rekao da su toliko besni i slepo citiraju Vucicev Kurir. E to je poenta, a ne slika kolone pod jakim policijskim obezbedjenjem.
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ladno mali seta (nisam znao da je u prjd fazonu). jel moze neko od ppp novinara da pokusa da kontaktira ono govno djilasa?"Zajedno s pripadnicima LGBT populacije danas će prošetati i ministri Kori Udovički, Ivan Tasovac, Jadranka Joksimovic i šefica pregovaračkog tima Srbije za EU Tanja Miščević."B92.
katamaran Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Kod mene sad prosla grupa od 50-100 protivnika parade. Poluretardirana debela komsinica mislila da su pederi pa je izletela napolje uz psovke Edited September 28, 2014 by katamaran
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Mora da se šališ. Pa ono je nastalo u (između ostalih i ) ekonomskoj krizi devedesetih. Ne šalim se uopšte. Svedi priču na najniži mogući nivo. Dolazak u Beograd košta para. Transparente treba napraviti, treba kupiti gorivo. Pričam o zemlji u kojoj se u unutrašnjosti gotovo odustalo od kupovina cigareta na paklicu, nego se zamotava pijačno đubre.
Ryan Franco Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 "Zajedno s pripadnicima LGBT populacije danas će prošetati i ministri Kori Udovički, Ivan Tasovac, Jadranka Joksimovic i šefica pregovaračkog tima Srbije za EU Tanja Miščević." B92. Jel poveo i Beogradski sindikat sa sobom?
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Mislim, trebalo bi da jeste ali u grudima je polarna zima. Danas na pijaci nisi mogao da prodjes pored tezge na kojoj prodavci&musterije ne psuju majku pedersku svojim sugradjanima. Jedan bi ih "sve jebo u dupe", drugi porucuje "e njih treba silovati kad vec vole" a treci je praktican pa bi ih sve potovario na kamion i odveo "negde da rade". I svi su bas napaljeni i frustrirani i "pokazali bi pederima". Ljudi pored kojih prolazim svaki dan i kupujem papriku, sir, paradajz, ljudi za koje nikad ne bih rekao da su toliko besni i slepo citiraju Vucicev Kurir. E to je poenta, a ne slika kolone pod jakim policijskim obezbedjenjem. Pa da menjamo narod?Nije baš jednostavno ali mora se nekako početi.
morgana Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 a, i kod vas zene i kvaziekscentrici kao izaslanici vlade. mi smo imali zene i predstavnike nac manjina.
aram Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jbt, ovi zaljubljeni u BoTu će pičkoustom teže oprostiti prajd nego ministrovanje kod Slobe Ima nekog perverznog zadovoljstva u gledanju kako naprednjaci skupljaju pozitivne politicke poene na budalastinama DSa. Ovo danas je nevjerovatan Tadićev poraz. +
palchica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jel poveo i Beogradski sindikat sa sobom? jel dosao uopste?
Frau Gabrijela Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Mislim, trebalo bi da jeste ali u grudima je polarna zima. Danas na pijaci nisi mogao da prodjes pored tezge na kojoj prodavci&musterije ne psuju majku pedersku svojim sugradjanima. Jedan bi ih "sve jebo u dupe", drugi porucuje "e njih treba silovati kad vec vole" a treci je praktican pa bi ih sve potovario na kamion i odveo "negde da rade". I svi su bas napaljeni i frustrirani i "pokazali bi pederima". Ljudi pored kojih prolazim svaki dan i kupujem papriku, sir, paradajz, ljudi za koje nikad ne bih rekao da su toliko besni i slepo citiraju Vucicev Kurir. E to je poenta, a ne slika kolone pod jakim policijskim obezbedjenjem. eto, sam si dao odgovor- da nisu toliko besni, siromašni i nezadovoljni ne bi ispoljavali takvu verbalnu agresiju. ne bi im trebao ventil da izbace frustracije jer ih ne bi ni bilo. prajd dođe kao laka i legitimna meta. uz to, većinom su i neobavešteni ili, što je još gore, izmanipulisani pomenutim kurirom i sličnim đubretima. ono što je dobro je to da sve ostaje na rečima. ne verujem da bi bilo kome od njih palo na pamet da uzme motke i krene na učesnike parade.
kobni zelaya Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ima nekog perverznog zadovoljstva u gledanju kako naprednjaci skupljaju pozitivne politicke poene na budalastinama DSa. Ovo danas je nevjerovatan Tadićev poraz. +1
Sestre Bronte Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Poenta je da li ti je zbog toga toplo oko srca? Mislim, trebalo bi da jeste ali u grudima je polarna zima. Danas na pijaci nisi mogao da prodjes pored tezge na kojoj prodavci&musterije ne psuju majku pedersku svojim sugradjanima. Jedan bi ih "sve jebo u dupe", drugi porucuje "e njih treba silovati kad vec vole" a treci je praktican pa bi ih sve potovario na kamion i odveo "negde da rade". I svi su bas napaljeni i frustrirani i "pokazali bi pederima". Ljudi pored kojih prolazim svaki dan i kupujem papriku, sir, paradajz, ljudi za koje nikad ne bih rekao da su toliko besni i slepo citiraju Vucicev Kurir. E to je poenta, a ne slika kolone pod jakim policijskim obezbedjenjem. Imao sam cele prošle nedelje goste, iz nama susedne, prijateljske zemlje. Kažu da je bilo nenormalno, a sad više niko ne obraća pažnju, te je postalo normalno. Tako da mislim da si potpuno u krivu, ali šta je tu pa novo.
Recommended Posts