Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

supruga mi je u bolnici - porodilištu u Višegradskoj....ja u 2 moram stići do nje, nosim neku higijenu, lekove, klopu i tako to.....može li se kolima do tamo, ako ne može dokle može?

Posted

nešto nije tačno?

Naprotiv, sve je tacno:

vucic kontrolise huligane i govna, tadic ne.

... hocu reci, srecno nam bilo.

Posted

I meni je fascinantno da svima promice taj detaljcic sa vezivanjem kerova u kucicu...

Niko ovde se ne zahvaljuje Vučiću, već se konstatuje da je država naterana da poštuje svoje zakone. to je ono što promiče Helli, uz standardno izbegavanje razgovora o tome da je njegov idol zabranio Prajd.

Posted (edited)

ma pppopulacija je potpouno nebitna, mene zanimaju patriote koje bi verovatno divljaje kao nikada pre da je ovo potpisao tadic. gde su sada te pizde? gazde ih vezale za lanac pa ne smeju da mrdnu.

... poenta.

Nego ajd da se nadgornjavamo kako Vucic ima veca muda™ i kako je problem solver.

@Vasa: ama jel se ti zajebavas ovo oko drzave koja je "naterana"?

Edited by Caligula
Posted

Naprotiv, sve je tacno:

... hocu reci, srecno nam bilo.

OK aj da pričamo o tome kako je Prajd koji prenosi gradska televizija i na kome učestvuju vodeći političari vlasti i opozicije zapravo poraz građanskog društva. 

Posted (edited)

palili su gume. kod Arene :lol:

inače ništa, petorica ćelavaca privedena preventivno u Manježu

klasika, to su deckovi drugari i drugari njegovih koalicionih partnera, znaju da ne trebaju da prave sranja. bio bi iznenadjen da se pojave.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Prošla baba s kolačima. Policije će u gradu biti tokom celog dana. Možda bude neka čarkica na rubu skupa.

Mislim do sutra 7:30h

Manjih sranja svakako može da bude.

I onako neplaniranih napada na učesnike nakon parade.

Tu treba biti oprezan.

Posted

supruga mi je u bolnici - porodilištu u Višegradskoj....ja u 2 moram stići do nje, nosim neku higijenu, lekove, klopu i tako to.....može li se kolima do tamo, ako ne može dokle može?

Bolje taksi. Ili probaj da uđeš iz Pasterove.
Posted

produbljena ekonomska kriza i da ona kosi i organizovano navijaštvo i huliganstvo. 

Mora da se šališ. Pa ono je nastalo u (između ostalih i ) ekonomskoj krizi devedesetih.

Posted

... poenta.

Nego ajd da se nadgornjavamo kako Vucic ima veca muda™ i kako je problem solver.

nije potrebno uopšte da se iko nadgornjava

nekome je bilo važnije da odigra poneki basket i džepni bilijar, a nekome da zadovolji i strane gospare i domaću sirotinja raju

Posted

Jbt, ovi zaljubljeni u BoTu će pičkoustom teže oprostiti prajd nego ministrovanje kod Slobe

Posted

ladno mali seta (nisam znao da je u prjd fazonu). jel moze neko od ppp novinara da pokusa da kontaktira ono govno djilasa?

Posted

Bolje taksi. Ili probaj da uđeš iz Pasterove.

da, probaću iz Pasterove...ako ne može, onda dokle stignem pa ću ostatak peške....valjda neće da me apse što imam pun ranac :)