Mp40 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 @morgana - nije ovo ni mladac bas, 25godinato su lepe godine da se bude upucan. Da se umre od raka svega i da se mnogo pati.
morgana Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 ma mislim, ak bi bilo volje, organ nutarnjih poslova bi lako nasao mandrila koji prijeti
Zverilla Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Bora Drljaca setao sa gejevimakurir kad sroci.. nema da omane! :)
hattori Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Bora Drljaca setao sa gejevimakurir kad sroci.. nema da omane! :) jbga, betmen, zastitnik nemocnih i ugrozenih.http://www.youtube.com/watch?v=1iRIMcIoukQ
dekss Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Bora Drljaca setao sa gejevimakurir kad sroci.. nema da omane! :)pa mora da se slaže sa ostalim naslovima ;)"Seksi keva Slađa i ...""Soraja legla i ..." :P nego upade mi u oči izjava: - Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire - venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki - zaključuje Bora.ovo je da se čovek zamisli... i preispita neke stavove :D
Amelija Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 sto vise mislim - ovo je super idejanekoliko ovakvih setnji mogu (mozda, nadam se) izmeniti onaj uvrezeni stav u glavama mnogih ljudi da su to neki tamo bolesnici sto hoce da se skidaju goli i rade ko zna sta. te to moze podici i prihvatljivost prajda kao zvanicne, velike manifestacije.+1
Аврам Гојић Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 (edited) za mene je ova vesela i mirna setnja, odrzana bez pomoci Tadica, Dacica (dobro, malo uz pomoc Dacica), Kurte i Murte - veci i vazniji utisak od smene vlasti. izgleda da je ovako neuporedivo bolje: bez konferencija za stampu i beskrajnih najava, nego samo izadjes na ulicu i prosetas.Bora Drljaca ocekivano car. Edited June 28, 2012 by Marko M. Dabovic
Prospero Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) e stvarno, prođe utisak o ovome juče mimo mene, al danas se setim da su neki ljudi u normalnoj atmosferi izašli na ulicu u centru, da se policija smorila od dosade i da nije bilo zabrinutih za zdravlje nacije da oglase svoje neslaganje kamenicama i snabdevanjem kroz izloge.drljača učinio više za lgbt prava (sve sa svojom logikom "jačine") nego cela "država" kad se napne, ko na noši. Edited June 28, 2012 by buffalo bill
Аврам Гојић Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ma juce video prvo sliku, agencijsku, i mislim se...gde je ovo, Zagreb, Ljubljana? lici mi na Beograd, ali nemoguce...
WTF Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 - Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire - venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki - zaključuje Bora.
Filipenko Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) I šefica žena u crnom u prvim redovima...respekt.+ exchangeyourjersey.com :P Edited June 28, 2012 by Filipenko
JozoMujica Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Ljubitelji panka 50 minuta su uživali uz kultni novosadski sastav Ritam nereda, koji je nastup počeo pesmom “Otići ću negde daleko“. Nakon pesme “Nije me sram“ publika je skandirala “Ubi, ubi, ubi pedera!“, na šta je bend prestao da svira i vratio se na binu kad su povici prestali.
casperbgd Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sto sam ja tripovao da je Ritam nereda nazi band? Ili jesu nazi, ali "kulturni i na nivou manifestacije"?
Sestre Bronte Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sad sam baš proverio na njivom sajtu, nisu napisali da su nazi.
Recommended Posts