Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
@morgana - nije ovo ni mladac bas, 25godina
to su lepe godine da se bude upucan. Da se umre od raka svega i da se mnogo pati.
Posted

ma mislim, ak bi bilo volje, organ nutarnjih poslova bi lako nasao mandrila koji prijeti

Posted
Bora Drljaca setao sa gejevimakurir kad sroci.. nema da omane! :)
pa mora da se slaže sa ostalim naslovima ;)"Seksi keva Slađa i ...""Soraja legla i ..." :P nego upade mi u oči izjava:
- Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire - venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki - zaključuje Bora.
ovo je da se čovek zamisli... i preispita neke stavove :D
Posted
sto vise mislim - ovo je super idejanekoliko ovakvih setnji mogu (mozda, nadam se) izmeniti onaj uvrezeni stav u glavama mnogih ljudi da su to neki tamo bolesnici sto hoce da se skidaju goli i rade ko zna sta. te to moze podici i prihvatljivost prajda kao zvanicne, velike manifestacije.
+1
Posted (edited)

za mene je ova vesela i mirna setnja, odrzana bez pomoci Tadica, Dacica (dobro, malo uz pomoc Dacica), Kurte i Murte - veci i vazniji utisak od smene vlasti. izgleda da je ovako neuporedivo bolje: bez konferencija za stampu i beskrajnih najava, nego samo izadjes na ulicu i prosetas.Bora Drljaca ocekivano car.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Bora Drljaca ocekivano car.
+1vazda bio
Posted (edited)

e stvarno, prođe utisak o ovome juče mimo mene, al danas se setim da su neki ljudi u normalnoj atmosferi izašli na ulicu u centru, da se policija smorila od dosade i da nije bilo zabrinutih za zdravlje nacije da oglase svoje neslaganje kamenicama i snabdevanjem kroz izloge.drljača učinio više za lgbt prava (sve sa svojom logikom "jačine") nego cela "država" kad se napne, ko na noši. :wub:

Edited by buffalo bill
Posted

ma juce video prvo sliku, agencijsku, i mislim se...gde je ovo, Zagreb, Ljubljana? lici mi na Beograd, ali nemoguce...

Posted
- Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire - venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki - zaključuje Bora.
:lol::isuse:
Posted (edited)

I šefica žena u crnom u prvim redovima...respekt.+ exchangeyourjersey.com :P

Edited by Filipenko
  • 1 month later...
Posted

Sto sam ja tripovao da je Ritam nereda nazi band? Ili jesu nazi, ali "kulturni i na nivou manifestacije"?

Posted

Sad sam baš proverio na njivom sajtu, nisu napisali da su nazi.