InvisibleLight Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 uvozimo zastave?¿pa kad su talijani kupili nasu 'zastavu' :P tako da mislim da su sve made in kragujevac
Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 pa kad su talijani kupili nasu 'zastavu' :P tako da mislim da su sve made in kragujevacma, ti si moj omiljen seret :) nego kako se razlikuju boje sa duginom zastavom¿
InvisibleLight Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ma, ti si moj omiljen seret :) nego kako se razlikuju boje sa duginom zastavom¿zvuci grozno ta rec, znam je samo iz konteksta 'milojko pantic o pancevu' a zastave - po bojama i redosledu, 'pace flag' vs 'gay flag' u google images
Aće Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bome jes, bilo ih je megatona. I u civilu i inače. Ove u civilu moš prepoznati na kilometar, a neki su sasvim ležerno nosili motorole, da se zna da su tu. Ali, bilo je zaista lepo prošetati skoro kao slobodan čovek, makar i sa pandurima all around.Inače, nije ni to sa PACE zastavama prošlo tek tako. Posle sam usput slušao komentare "pa rekli su da ih neće nositi", ovo ono. Izgleda je to bio flash mob unutar samog događaja, ali je meni srce bilo puno.Evo malo kornjača, da steknete osećajtreba uzeti u obzir i da su navijacki esaloni fasista i homofoba danas bili zauzeti fudbalskim utakmicama po srbiji, a dosta novosadskih navijaca je u zatvoru (zbog nekih drugih stvari, al svejedno), i tako... fasistima je sigurno naredjeno da danas ne prave nikakva sranja, pogotovo u ns gde su i deo vlasti sa maskiranim i prefarbanim zlocincima koji vladaju celom drzavom. jasno je i da se bilo sta, bilo kada, u srbiji moze odrzati, ali samo onda kada poglavnici zauzdaju svoje eskadrone, i ne izdaju im naredjenja za napad.
Hamlet Strašni Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 прича о либерализацији спц премештена на истоимени топикмолим вас да се сада држите теме
porucnik vasic Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Још је бољи пример био на лицу места: међу свим оним ФРП-овцима стоје четири момка са ешарпама и са две дебеле другарице и потпуно претерано афектирају док свима редом објашњавају како "Марина највише воли да фотографише по Тополи и Чачку, таква је Марина", Ја се много обрадовао када сам их видео пошто сам се уверио да иако gayevi имају 100% подршку на форуму у стварности изгледа да су ствари мало боље јер постоје и 'Дери за спас Србије (нећу да стављам трејдмарк на 'Дери, нека остане криејтив комонс лиценца)..Иначе, баш је било пријатно: Престолонаследник се заплакао два-три пута па је деловало да је његов лош српски последица емоција које не може да обузда, Кнегиња Јелисавета је одржала диван кратак говор који је почео са "Ој, Србијо" што ми се учинило бескрајно шармантним. Помирили су се после много година и њихова срећа је радијално исијавала на нас монархисте. Не знам да ли то имате ви на вашим скуповим када Наташа Кандић закука или када Срђа Поповић изведе неки доказни поступак или тако нешто. Обрадовао сам се чак и када сам видео владику Пахомија пошто сам знао да ћете вас то силно забавити а на овако свечан дан лепо је да сви будемо срећни.Заиграло срце у грудима, заискрила суза у очима. :ziga:
Filipenko Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 I nikako da vi monarhisti odgovorite jel to znači da opraštate izdajstvo knezu koga ste proterali iz zemlje poput džukele, kao i jel to jedno veliko "puj pike ne važi" uputstvo za upotrebu za naredna pokoljenja?
Idioteque Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Zamolio bi vas da ne trolujete više topik pričom o Karađorđevićima. Hvala.
Аврам Гојић Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Ne znam kako drugi, ali cenim da je najbliže što sam prišao tom osećanju bilo kad su se Džejms Hetfild i Dejv Mastejn zagrlili na sceni nakon 30 godina mrzančenja i onda zajedno odsvirali "Am I Evil".ja sam bio potresen do srzi kada sam, potpuno uduvan i jako pijan, prvi put cuo uzivo "Rise of Sodom and Gomorrah" od Teriona. znas onaj ritmicni violinski intro? e tada se, publika zapalila crvenom bojom, bas kao i svodovi SKC-a, a Snowy Shaw je izgledao kao Satana licno. to, naravno, nije nista spram tvoje epifanije, kojoj sam svedocio samo preko posrednika, gledajuci koncertni snimak. zavidim ti na odlasku na Big 4 koncert.
DarkAttraktor Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) прича о либерализацији спц премештена на истоимени топикмолим вас да се сада држите теме Zamolio bi vas da ne trolujete više topik pričom o Karađorđevićima. Hvala.ovaj topic je rasadnik raznoraznih sadrazaja ovih dana.pa posle neka neko prica kako gej parada nije bitna ! Edited October 8, 2012 by DarkAttraktor
hattori Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ovaj topic je rasadnik raznoraznih sadrazaja ovih dana.pa posle neka neko prica kako gej parada nije bitna !a sta mislite, ko su bili vise gej, cetnici ili partizani?
ficfiric Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Da li su gejevi glasali za kurcice (tadice, dacice,...) ili su ih crtali?
Recommended Posts