Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 170 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      47%
      80
    • Prajd će biti održan
      52%
      90

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

:isuse: bokterusi imaju anti-gej aktiviste :0.6:http://www.youtube.com/watch?v=hIzZjBLnyX0edit- sad sam malo citala ovaj predlog zakona i sledila mi se krv u zilamaovi bukvalno zabranjuju ljudima da postoje u javnosti. teska diskriminacija.kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece.

Edited by InvisibleLight

• Replies 8k
  • Views 674.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Samo da se ne zaboravi da je celu frku oko Prajda zakuvao - Vučić. I da tu treba tražiti razloge kome odgovara cela ova situacija.   Pogledajmo situaciju pre Vučićeve famozne konferencije gd

• Nije fizicki, verbalno. Sve je ok. Mislim, ostaju maloumnici u svakom slucaju

Posted Images

Геј прајд пропаганда културном баштиномЧлан 18Коришћење културне баштине, културних споменика, историјских културнихличности, њихових дела, имена и презимена, културних обележја, простора иманифестација у сврху геј прајд пропаганде је строго забрањено.
imam ideju :naughty:
Интернет геј прајд пропагандаЧлан 21Забрањено је вршити геј прајд пропаганду путем интернета и електронских друштвенихмрежа међу грађанима Републике Србије и на територији Републике Србије.
molim ovaj forum da uvede retroaktivno deletovanje i editovanje, odosmo svi u zatvor

Edited by InvisibleLight

You-go-Morgan-Freeman..png
:lol::Hail:
kakva jebena propaganda? jel neko stvarno misli da ce postati gej jer mu se to propagira???????????????nece.
ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojila
ja kapiram ovo kao njihov vickast odgovor na zakone koji stite manjine i njihova prava.naravno, obzirom da su u pitanju ludaci, bili bi vise nego srecni kada bi se neka takva nakaza od "zakona" usvojila
ja kapiram ovo kao kopiranje rusije i borbu tradicionalne srbije protiv Zapada ikoji homoseksualizam™ i chemtrails koristi kao sredstva za uspostavljanje NWO

Nedavno sam na netu na srpskom citao tekst koji je skroz pro-gej slobode, a koji koristi termin "homoseksualizam" (ne sarkasticno). Mislim nesto na pescanik websajtu.

Jbt. ovaj lik ladno priča pet minuta a gost nije otvorio usta... :lol:

Meni je hit što lik (Lazić) toliko lupeta, da je čak Snošku u par navrata vidno aprijatno :)

Koja je to As televizija?

Ne znam! :)

Jaaako im se primio koncept...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZKIlNmnjpKk

Ruska verzija Dveri tvrdi da ova etiketa promovise homoseksualnost medju malim decama i trazi da se zabrani :4311904-3x2-940x627.jpgPa vi vidite koliko su vickasti...

u onoj kuci desno zive 2 geja, jel?

Edited by morgana

Kad vidim ove zavodljive dekoltirane krave, pre bih rekao da pormoviše sodomiju :naughty: