Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Ma i  ja sam došao do "ostrašćenog foruma", ali mi je ex ministar već izbledeo pa proguglah pa sam našao to o porezu i imovinskom stanju.

Obzirni "Blic" - kamo oni naslovi "Da li je ovaj čovek normalan" "Ne biste verovali šta se dogodilo sa dečjom loptom", "Bahati bivši ministar"

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted

Nece da nagaze cak ni ovog dessovca...sto je sigurno -sigurno jel?integrisano su se zakleli da ne talasaju, a i ko bi?svi se tamo boje za posao:danas jesi,sutra nisi zaposlen (osim ako nisi kum,prijatelj jdp)

Posted

blic da se nosi u picku materinu sa autoplay flesevima.

Posted

Postavite u svoj brauzer neki AdBlock dodatak koji stopira reklamne sadrzaje.

Posted

Vec par dana nije moguce otvoriti Blic blog, iako postoje linkovi na samom sajtu i do konkretnih tekstova, kad se klikne na njih otvori se samo ponovo pocetna strana. Cenzura?

Posted

Ma jok, slučajno...

:frust:

Posted

Mozda je "novinar" mogao da proveri sta je Lesedi pre nego je preneo pricu ove curke. BTW, i ja imam sliku sa poglavicom, moj prvi selebriti frend :s_w:

UŽIČANKA FOLKLOROM ZAVELA VOĐU AFRIČKOG PLEMENA

Zulu poglavica zaprosio Srpkinju
Vladimir Lojanica | 27. 05. 2014. - 21:51h Komentara: 7

Milica Lazović je usred afričke savane odbila ponudu koju bi verovatno prihvatila svaka žena iz plemena Zulu da se tada našla u njenoj koži.

474773_novo3_ff.jpg?ver=1401121922
Milica Lazović: Kada se Zulu ženi, za mladu daje 11 krava. Poglavica mora da da 25. Ovaj koji je mene prosio nudio je 25.000 krava.

U crnačkom selu, među kućama pletenim od pruća, dok su ratnici okićeni kožom i perjem lupali kopljima i igrali uz ritam tam-tama, Milica je rekla „ne” - ni manje ni više nego poglavici Zulu plemena koji ju je zaprosio.

Doživljaj kakav nalikuje scenariju avanturističkih romansi zbio se tokom turneje etno-udruženja „Zavičaj” iz Zlakuse po Južnoafričkoj Republici.

474774_novo2_ff.jpg?ver=1401121964
Etno-udruženje „Zavičaj“ u Africi

- Posle koncerta u Johanezburgu otišli smo u obilazak Lesedi sela, gde žive domorodačka plemena, a Zulu je najbrojnije. Poglavica, čije sam ime zaboravila, zatražio je moju ruku. Bila sam zatečena na trenutak, posle je sve ispalo smešno i simpatično - priča ova studentkinja, koju je poglavica zapazio dok je igrala folklor.

Sa društvom iz Zlakuse naučila je o njihovim kostimima od perli, ratničkim plesovima, ishrani, istoriji, običajima... Zulu ratnici su pred Užičanima izveli svoje plesove, veoma nasilne, u kojima dominira udaranje u glavu saigrača. Kada je došlo na red da srpski folkloristi demonstriraju užičanku i moravac, pleme se češkalo po glavi.

474775_novo_ff.jpg?ver=1401121996
Moraće da nađe drugu mladu

Bila je to uvertira novog gradiva: Domorocima su grupni plesovi nepojmljivi. Iako su oni odbili da se uhvate za ruke i opletu kolce, ansambl iz Zlakuse nije bio tako isključiv kada je na red došao ručak, a na meniju se našli - sušeni crvi.

- Ovo je bilo prvi put da jedna folklorna trupa iz Srbije gostuje u Južnoj Africi. Igrali smo u Johanezburgu, a među 450 Srba koji su pratili koncert bilo je i onih koji su doputovali iz 1.600 kilometara udaljenog Kejptauna. Primili su nas u ambasadi Srbije u Pretoriji - kaže Saša Drndarević, osnivač i vođa „Zavičaja”.

Srbin ima hotel na 40 hektara 
- Bili smo gosti jednog Srbina čiji se hotel prostire na 40 hektara, od toga je polovina pod krovom. Pod kupolom tog kompleksa je veštačko nebo koje simulira različita doba dana. U jednoj prostoriji je zora, u drugoj jutro, trećoj podne, u četvrtoj se odvija noćni život. I tu smo nastupali, ispostavilo se na njihov nacionalni praznik, Dan Slobode - ističe Saša Drndarević, vođa „Zavičaja“.

Posted

Vec par dana nije moguce otvoriti Blic blog, iako postoje linkovi na samom sajtu i do konkretnih tekstova, kad se klikne na njih otvori se samo ponovo pocetna strana. Cenzura?

Jos uvek je tako  :blink:

Posted

Mozda je "novinar" mogao da proveri sta je Lesedi pre nego je preneo pricu ove curke. BTW, i ja imam sliku sa poglavicom, moj prvi selebriti frend :s_w:

Ovo treba u Srbin pobedijo.

Posted

Čuh danas da je u jednom od srpskih medija štampanih urednik izjavio otprilike: oebs je izdao saopštenje o cenzuri u srbiji. mi ćemo cenzurisati to saopštenje

Posted

Ovo treba u Srbin pobedijo.

Srbin pobedio vise puta :s_w:

Htele su neke tamo plemenitog roda poglavicine cerke i tako te da se udaju za mene, a bogami i za Shana, ali nismo poneli krave, pa je propalo.

Posted

Objavi Blic tekst o ribama koje su glumile u vestern filmovima ali onda im Mel Brooks postane zensko (valjda se nekoj budali ucinilo ime zenskim), Jonah Hex postane Marvelov lik koga glumi Nicolas Cage. Koje budale rade u tim novinama...

Posted

prepisuju,pa pogrese prilikom integrisanja