April 29, 201410 yr eto, a ja citajuci tebe pomislila da alek ne mora da curry favor sa urednicima, nego ovi moraju svakako da rade sta im kaze.
April 29, 201410 yr a zasto vucic nije izdao saopstenje onako kako vasa kaze i kako bi se ocekivalo? sta ima od ovoga? teorijski, ima dodatnu empatiju citalaca. zvanicno saopstenje ne moze da koristii izraz 'umrla beba' a vjetovatno ni da pominje njeno planirano ime, dakle, ton bi mu bio mnogo tehnickiji. ali ne vidim kako se u to uklapa teorija o namjernom pozicioniramju vijesti kraj sisa i dupeta.
April 30, 201410 yr Priznajem da sam još uvek zbunjen. Kao kad neko odvali toliku glupost za stolom da svi zaćute u neverici.
April 30, 201410 yr sad minse cini daje hteo da vest bude burried sto pre, posto vise niko ne pise o ovome (a ne da skuplja neke poene inace bi se to razvlacilo i rip-ovalo)
May 12, 201410 yr današnja ružna vest, o samoubistvu studentkinje filološkog, u originalnom blicovom izdanju:
May 12, 201410 yr u kuriru pominju i crni koncic. 21. vek. zena u crnom, nosi crne gace, skace s prozora u smrt. promice mi sta iz toga treba da zakljucimo. ona monahinja sto se ubila pre neki dan isto je bila sva u crnom. za gace ne znamo. serijska samoubistva? Edited May 12, 201410 yr by darling
May 12, 201410 yr jel crne gace izazivaju samoubistva ili je u pitanju druga vrsta odnosa? da znam da li da se cuvam. od crnih gaca. Edited May 12, 201410 yr by morgana
May 12, 201410 yr Pa eto zgodne prilike da se narednih dana popunjavaju naslovnice borbom protivu sekti....
May 13, 201410 yr oblacim jutros crne gace i pomislim: "sektasice". sta ti je moc medija... Javi se večeras da je sve ok sa tobom, da ne brinemo...