Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

nego Vaso, valja li ovaj sos genijalnog naziva

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted

a lajkovi samo sibaju, 265 do sada

Posted

nego Vaso, valja li ovaj sos genijalnog naziva

o jbt :isuse:

ne znam, narucicu

Posted

a dobro, meni ova institucija lajka nikad nije bila najjasnija, ima nekih koji tvrde da je to način da njihovi fb prijatelji vide šta su ovi pročitali, nešto kao share za sirotinju. U svakom slučaju iako je minimalna vijest već sad neki aspekti su za gađenje, poput tog broja lajkova ili nekih logičkih zaključaka da je ovo neko dozvolio i odobrio, a u koje svrhe, ne želim da znam (tj. znam ali ne želim da mislim o njima).

Posted

srecu je lakshe sakriti.

Nije psihološki fenomen u pitanju, već političko-medijski. Ovakvu informaciju je izuzetno lako sakriti, mnogo lakše od one prethodne.

Posted

ja samo mislim da je nesreca jacha od srece, u svakom smislu.

da nesrece nisu tako medijski neodoljive, ne bi bilo shta da se chita na novinama :(

Posted

desktop verzija blica pozicionira vijest kako treba, vjerujem da je mobilni blic toliko sranje da se na njemu ovako jadna pozicija dodjeljuje i slucajno.

ne vidim zaista zasto bi bilo bitno sakriti pobacaj ili smrt bebe 3 dana pred porodjaj, za koji god izraz da se opredijelimo, i bio ovaj drugi manipulativan ili ne.

Posted (edited)

desktop verzija blica pozicionira vijest kako treba, vjerujem da je mobilni blic toliko sranje da se na njemu ovako jadna pozicija dodjeljuje i slucajno.

ne vidim zaista zasto bi bilo bitno sakriti pobacaj ili smrt bebe 3 dana pred porodjaj, za koji god izraz da se opredijelimo, i bio ovaj drugi manipulativan ili ne.

ok, aj jos jednom, u interesu ne znam ni ja cega....valjda zdravog razuma. izmice ti nekako sustina price, ne znam zasto.

prvo, ovo nije breaking news nego privatna stvar. 

kabinet premijera objavi, i to sutra, u radno vreme:

"Dana 29. aprila 2014. supruga predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucica, zadrzana je u toj i toj bolnici zbog spontanog prekida trudnoce u devetom mesecu. Molimo javnost i medije za razumevanje za novonastalu situaciju zbog koje ce premijer naredna tri dana provesti u krugu porodice".

Dostojanstveno, razumno, bez senzacije.

Kabinet posalje ovu objavu svim velikim medijima istovremeno. Urednicima se sugerise da od ovoga ne prave cirkus, nema zabrane, ali je jasno da ce im biti uskracene neke privilegije ukoliko to budu radili.

Ne trpa se na home page pored golih sisa. Ne govori se da je nerodjena beba umrla da bi se dosegnuli klikovi. Ne cuva se vest do uvece, nakon sto su zatvorena prva izdanja konkurentskih novina, a tvoja stamparija vec ima spreman PDF za oba izdanja.

Edited by Грешни Василије
Posted

"Dana 29. aprila 2014. supruga predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucica, zadrzana je u toj i toj bolnici zbog spontanog prekida trudnoce u devetom mesecu. Molimo javnost i medije za razumevanje za novonastalu situaciju zbog koje ce premijer naredna tri dana provesti u krugu porodice".

Dostojanstveno, razumno, bez senzacije.

Kabinet posalje ovu objavu svim velikim medijima istovremeno. Urednicima se sugerise da od ovoga ne prave cirkus, nema zabrane, ali je jasno da ce im biti uskracene neke privilegije ukoliko to budu radili.

Ne trpa se na home page pored golih sisa. Ne govori se da je nerodjena beba umrla da bi se dosegnuli klikovi. Ne cuva se vest do uvece, nakon sto su zatvorena prva izdanja konkurentskih novina, a tvoja stamparija vec ima spreman PDF za oba izdanja.

+1
Posted (edited)

a, zdravog razuma, ok... cao.

ma nisam mislio na tebe! izvini ako je tako zvucalo, imas ti razuma za petoro, nego ti pricam iz ugla nekoga ko stanuje u srcu tog prokletog mehanizma i tu i tamo uspe da blokira neku sumanutu inicijativu, u granicama licnih mogucnosti.

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

dobro, barem se nadam da ce ova "vest" inicirati promenu i za ostale stanovnike srbije, koji nisu vucic. posto su do sada, za njih mrtvorodjene bebe bile medicnski otpad (mislim tako su ih tretirale bolnice, ne roditelji), nisu mogli ni da ih vide, ni da preuzmu njihova tela da ih sahrane, ni nista. ovde se slazem s blicom, u pitanju je smrt bebe, a ne "spontani prekid trudnoce".

a zasto vucic nije izdao saopstenje onako kako vasa kaze i kako bi se ocekivalo? sta ima od ovoga?

Edited by rajka
Posted

a zasto vucic nije izdao saopstenje onako kako vasa kaze i kako bi se ocekivalo? sta ima od ovoga?

aj ovako, da ne idem u detalje: svaka informacija je roba.