April 14, 201212 yr meni treba neki predlog sta baciti na roštilji'm new at thiskupila sam seitan, imam spomenute odreske od soje&senfkonkretno me interesuje koje povrće i kako spremiti a da bude ukusno
April 14, 201212 yr odresci od soje, jebote. sta su to odrezali?elem, ja volim tikvice i patlidzan na grilu.
April 14, 201212 yr e bacio sam i dosta tucane paprike i malo onog vijetnamskog ljutog u ovu sirno sremushnu budzu. to mu dodje neki urnebesz. patim :(
April 14, 201212 yr e bacio sam i dosta tucane paprike i malo onog vijetnamskog ljutog u ovu sirno sremushnu budzu. to mu dodje neki urnebesz. patim :(
April 14, 201212 yr Uvek mogu ražnjići. Kockice tofua, mariniranog po želji, paprika, tikvice, patlidžan, vo no... i ti sojini odresci, skuvaju se sa raznim lukovima i začinima, uvaljaju u senf, tucanu, mulje i bace na štiljro.
April 14, 201212 yr meni treba neki predlog sta baciti na roštilji'm new at thiskupila sam seitan, imam spomenute odreske od soje&senfkonkretno me interesuje koje povrće i kako spremiti a da bude ukusnoBilo koje pecurke. Meni najbolje samo osoljene. Edited April 14, 201212 yr by B_B
April 14, 201212 yr Author Za ručak bio dobri stari grašak, sa prosom, belim lukom i sočnom mladom koprivom sa podavalskih obronaka okupanih suncem...
April 14, 201212 yr Bilo koje pecurke. Meni najbolje samo osoljene.Sole se posle roštiljanja, da ne puste vodu.
April 14, 201212 yr Grilovano: šampinjoni, tikvice, patlidžan, tofu mariniran u vusteru, hcmulju, tucanoj, biberu i bluku. Tona i po mcluka uz to. Teo one ražnjiće o kojima se pričalo, ali odustao na kraju, pošto sam imao neke bulja štapiće koji razvaljuju sastojke.
April 15, 201212 yr Author Nakon vesele noći praćene nezgodnom jutarnjom glavoboljom, danas na astalu poseban vitaminski ručak: salata od sremuša, klot proja, i mandža nad mandžama - prebranac