belch Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 meni treba neki predlog sta baciti na roštilji'm new at thiskupila sam seitan, imam spomenute odreske od soje&senfkonkretno me interesuje koje povrće i kako spremiti a da bude ukusno
ToniAdams Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 odresci od soje, jebote. sta su to odrezali?elem, ja volim tikvice i patlidzan na grilu.
assück Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 e bacio sam i dosta tucane paprike i malo onog vijetnamskog ljutog u ovu sirno sremushnu budzu. to mu dodje neki urnebesz. patim :(
ToniAdams Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 e bacio sam i dosta tucane paprike i malo onog vijetnamskog ljutog u ovu sirno sremushnu budzu. to mu dodje neki urnebesz. patim :(
henrik larsson Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Uvek mogu ražnjići. Kockice tofua, mariniranog po želji, paprika, tikvice, patlidžan, vo no... i ti sojini odresci, skuvaju se sa raznim lukovima i začinima, uvaljaju u senf, tucanu, mulje i bace na štiljro.
B_B Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) meni treba neki predlog sta baciti na roštilji'm new at thiskupila sam seitan, imam spomenute odreske od soje&senfkonkretno me interesuje koje povrće i kako spremiti a da bude ukusnoBilo koje pecurke. Meni najbolje samo osoljene. Edited April 14, 2012 by B_B
Willow Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Za ručak bio dobri stari grašak, sa prosom, belim lukom i sočnom mladom koprivom sa podavalskih obronaka okupanih suncem...
henrik larsson Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Bilo koje pecurke. Meni najbolje samo osoljene.Sole se posle roštiljanja, da ne puste vodu.
henrik larsson Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Grilovano: šampinjoni, tikvice, patlidžan, tofu mariniran u vusteru, hcmulju, tucanoj, biberu i bluku. Tona i po mcluka uz to. Teo one ražnjiće o kojima se pričalo, ali odustao na kraju, pošto sam imao neke bulja štapiće koji razvaljuju sastojke.
Willow Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Nakon vesele noći praćene nezgodnom jutarnjom glavoboljom, danas na astalu poseban vitaminski ručak: salata od sremuša, klot proja, i mandža nad mandžama - prebranac
duda Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Malopre jeo brzi "Milk" doručak.zaboravih da pitam. u čemu melješ sastojke ?
Recommended Posts