Mp40 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Poklonicu ti stare brojeve Ukusa Nestasnih i Urbanog Talasa!
Аврам Гојић Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 Poklonicu ti stare brojeve Ukusa Nestasnih i Urbanog Talasa!znas da imam ukoricene X Zabave?
Lancia Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 znas da imam ukoricene X Zabave?o bre, to je bio najbolji izvor informacija za novu muziku i sad mi tu branis ove mumije. zezatoru jedan.
Mp40 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 znas da imam ukoricene X Zabave?Mislis XZ? I ja!Kako sam bijo ponosan sto sam sa nejakih sedamnes godina imo objavljen eskluziman intervju sa Chumbawambom na celoj strani. To tad bila bas ekskluziva. Bili prvi na svim sveckim listama. A meni izaso rad u omiljenom magazinu. Cak i neku lovu sam dobio!Eh...
Аврам Гојић Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 (edited) o bre, to je bio najbolji izvor informacija za novu muziku i sad mi tu branis ove mumije. zezatoru jedan.pa da, ja i dalje slusam novu muziku iz XZ. skoro sam otkrio jednu mnogo jaku pesmu, zove se Common People cini mi se. to ce biti opasan hit Edited April 4, 2012 by Marko M. Dabovic
dig_chohano Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) +1Meni muzika umrla kad je XZ prestao da izlazi. Edited April 4, 2012 by dig_chohano
Aće Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 festival se odrzava u isto vreme kada i novi inmusic u zagrebu. lici na slucajno preklapanje, a zapravo srbin pobedijo u najavi i u zagrebu gostuju malo manji fosili, krenberis i franc ferdinand. doduse tamo dolaze i mando diao i gogolj bordelohorors dolaze i na teraneo u avgustu.
dig_chohano Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 doduse tamo dolaze i mando diao i gogolj bordeloDaleko im lepa kuća, posebno ovim drugima.
Lancia Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 pa da, ja i dalje slusam novu muziku iz XZ. skoro sam otkrio jednu mnogo jaku pesmu, zove se Common People cini mi se. to ce biti opasan hitidiudupe. ne zaboravi da Ejmi Vajnhaus nije dostupna, ako si hteo da je intervjuises
Аврам Гојић Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 (edited) Daleko im lepa kuća, posebno ovim drugima.sto?¿ bili su odlicni na Ehitu@lancia: intervjuisacu ja nju vec. samo necu bas odmah, morace malo da saceka Edited April 4, 2012 by Marko M. Dabovic
Lancia Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Daleko im lepa kuća, posebno ovim drugima.sto bre?¿ super zabava i odlicna svirka uzivo. ccc.
Aće Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 ali cene karata exitovske najskuplje su sada 7000, a mogu se naci i za 5500.
dig_chohano Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 sto?¿ bili su odlicni na Ehitu sto bre?¿ super zabava i odlicna svirka uzivo. ccc.Hipsteri za volanom Džon Dira. A na DVD-u Kusta.
Аврам Гојић Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 cene karata ce biti jeftinije od Exita jer se nece menjati do pocetka festivala. uracunaj u to i prevoz i smestaj i bice ti jasno zasto ce Beogradzani (ukljucujuci i yours truly) hrliti na ovaj Exit za senilne.
Recommended Posts