March 14, 20223 yr 26 minutes ago, Filozof manijak said: u tome je i fora pa nije jer je otac neki psiho, izgleda, kojeg dete ne zanima i čak ih je pokrao i otišao bestraga. milica ulazi zbog para, sama brine o detetu a karijera joj nije baš u usponu. šta znam, ja sam bolećiva.
March 14, 20223 yr 7 minutes ago, radisa said: Nigor i Banfićka će biti tereti za svoje, a Milica je verovatno najjači ženski takmičar... Biće ovo zanimljivo... Milica bi ih sama pobedila sve redom
March 14, 20223 yr pa imaju, al su najveći deo dana sa njima u toj vukojebini, jedu ih bube, vukljaju kamere po toj vrućinštini i vlazi i bakću se sa debilima, to je najveći problem ok je za videti/raditi jednu sezonu ne znam nikog ko je radio dva puta doduše ima i +eva, pogotovu u centralnoj americi, a to je cena narkotika na lokalnom tržištu
March 14, 20223 yr dobar naziv teme, kada spojis sa onim temama gore Edited March 14, 20223 yr by villiem
March 14, 20223 yr 1 minute ago, msv said: Radnim danima razvodniće ga. poenta, bar onih ranijih(inostranih) je da idu max. dva puta nedeljno razumem i ove naše prevelika je lova u igri da bi emitovao šou dva puta u nedelju dana
March 14, 20223 yr vratila da gledam, umalo se neki ne podaviše leb te jebo, pa zar nema neka takmičarska norma!? jedna skače sa čamca u vodu do kuka sa zapušenim nosem
March 14, 20223 yr mislim dok oni sa alatom spavaju, oni bez alata se došunjaju i ukradu im. srbi&hrvati na pustom ostrvu, survivor do poslednjeg? kako se toga ranije nije dosetila međunarodna zajednica