Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 26 minutes ago, Filozof manijak said: u tome je i fora pa nije jer je otac neki psiho, izgleda, kojeg dete ne zanima i čak ih je pokrao i otišao bestraga. milica ulazi zbog para, sama brine o detetu a karijera joj nije baš u usponu. šta znam, ja sam bolećiva. 6
Sara Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 7 minutes ago, radisa said: Nigor i Banfićka će biti tereti za svoje, a Milica je verovatno najjači ženski takmičar... Biće ovo zanimljivo... Milica bi ih sama pobedila sve redom 2
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 pa imaju, al su najveći deo dana sa njima u toj vukojebini, jedu ih bube, vukljaju kamere po toj vrućinštini i vlazi i bakću se sa debilima, to je najveći problem ok je za videti/raditi jednu sezonu ne znam nikog ko je radio dva puta doduše ima i +eva, pogotovu u centralnoj americi, a to je cena narkotika na lokalnom tržištu 2 3
msv Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Just now, mraki said: Kako se to emiruje, svaki dan? Radnim danima 1
villiem Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 (edited) dobar naziv teme, kada spojis sa onim temama gore Edited March 14, 2022 by villiem
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 1 minute ago, msv said: Radnim danima razvodniće ga. poenta, bar onih ranijih(inostranih) je da idu max. dva puta nedeljno razumem i ove naše prevelika je lova u igri da bi emitovao šou dva puta u nedelju dana
omiljeni Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 55 minutes ago, Plajvi said: Jebes dete. fuck them kids
Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 vratila da gledam, umalo se neki ne podaviše leb te jebo, pa zar nema neka takmičarska norma!? jedna skače sa čamca u vodu do kuka sa zapušenim nosem 1 1
Sara Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Kako mislis? Jedni drugima da kradu zalihe? Pa poubijali bi se. Ne verujem 1
Valk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 mislim dok oni sa alatom spavaju, oni bez alata se došunjaju i ukradu im. srbi&hrvati na pustom ostrvu, survivor do poslednjeg? kako se toga ranije nije dosetila međunarodna zajednica 7
Recommended Posts