Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Kod žutih Paola nema konkurenciju (a ni kod zelenih, kompletna takmičarka, sve ima), a i Roko će 90% da pobedi. Kod zelenih je veća konkurencija...

Navijam za Paolu, kod zelenih za Anastasiju... kod muškaraca nemam favorite...

• Replies 7.1k
  • Views 328.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

I dalje ne vidim poentu vraćanja Marine ako ne ubace i Sanju D Ali dobro je da su žuti dobili pravo pojačanje, situacija sa ženama im je više nego kritična. Od Leića nema vajde, Vanesa se pokazala kao prilično razočaranje nakon jakog početka, Modrušan LOL. Bukvalno bi Paula sama igrala.

Anastasje mi je žao, zeleni čak ni ne pokušavaju da sakriju da im uopšte nije drago što je došla.

Sanja...hjojlolol

nisam odgledala zadnje dve, za sad mi je Vanesa odlična.

Ne brinem za Anastaziju, na prvu mi deluje kao lija među kokošima

Nemanja je izgleda ozbiljan moron

Kad pogledam malo ponekad Survivor, uvek zeleni pobede. s_c

Cenim da nije tako u totalu. Ne gledam cesto, ali mislim da sam video samo 2 pobede zutih do sada. Ima li neko evidenciju poligona?

Zakuvao je YTuber iz Sverige situaciju, to mi se svidja. Konacno neki lik koji odudara od onog "svi smo mi isti, to je timski rad".

Niko nije primetio na samom kraju pretposlednje epizode da se neko dvoje ljube u mraku? Jedna osoba se vidi, Anastasja. A za drugu tvrde da je Nemanja.

• 2 weeks later...

Ove godine su poligoni možda bolji nego ikad, ali džaba kad nema ko da ih igra. Više od pola je prošlo, a još niko nije zapravo ispao, svi koji su otišli uradili su to svojom voljom. vesala Da su tražili baš ovakav profil učesnika, ne bi uspeli.

Ja sam odustala, a smatrala sam sebe najvecim fanom survivora

Trenutno se takmici ekipa u kojoj niko da dobaci ni toliko da me necim iznervira.

Ne znam, mozda nije do njih nego do mog zivota i opste situacije

Još dva odustajanja mellow

Ne znam kako ih nije bio blam da puste ovaj brodolom od sezone.

12 hours ago, Halvard said:

Još dva odustajanja mellow

Ne znam kako ih nije bio blam da puste ovaj brodolom od sezone.

Svi koji su radili kasting, naročito žutih, treba da odgovaraju za ovo.

Marin došao malo da letuje, izblejao 2-3 nedelje na Dominikani i kad je ogladneo rešio da ide kući.

Tačno je trebalo da kažu da su im miševi pojeli snimljeni materijal i da ne emituju.

Nije ni toliko loše. Poligoni su zanimljivi. A i Paola je melem za oči plus najbolji igrač žutih... Ja i dalje pratim...

Poligoni jesu super, možda i najbolji do sada, zato mi je i krivo što nije bilo dovoljno adekvatnih takmičara da to isprate.

Sad je postalo malo zanimljivije, imala je produkcija par dobrih poteza.

Naravno, Nova je uspela da upropasti jedino zanimljivo glasanje u sezoni, objavili na Twitteru rezultat pre nego što je to još bilo emitovano u epizodi isuse

Koliki je debil Nemanja, verovatno je bio neki "jel znaš ti ko sam ja" fazon. Po zanimanju vlasnik hotela, ne čudi me.

Drago mi je što je Anastasja otišla, baš mi je antipatična devojka. Prva koja je actually ispala ove godine.

Najjači lik ove sezone mi je Boris, čovek došao do ujedinjenja samo zahvaljujući činjenici da je želeo da ostane.

edit: Paola je wub

Edited by Sokrat

To sa Nemanjom nisam ni ispratio. Koga je on u stvari napao? Nekog iz plemena ili voditelja? Da li se zna? Oni kažu nekog iz produkcije, ali nisam našao detalje... Nikakav gubitak, ionako bezvezan lik... A i Anastasiji je šarm u minusu...

• 2 weeks later...

Razočaran sam Paulinim neulaskom u finale. Posebno glasanjem žutih, koji joj duguju sve pobede iz prvih mesec dana. Navijaću za Vanesu u finalu, zato što su Rokovi svedoci izbacili Paulu da njemu olakšaju pobedu.

Kod zelenih mi je drago što je Adrijana ušla u finale, jer koliko-toliko može da se bori sa muškarcima. Svih četvoro zelenih koji su ostali su mi nekako mnjah, kao i oni od prošle godine, zaboraviću ko je pobedio za nedelju dana.

wub za Dunju i bedžpumpajna plemenskom savetu.