Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survivor za sva vremena

Featured Replies

1 hour ago, Halvard said:

Baš bezveze što Valk ne gleda, pa da je nerviram navijanjem za Paulu i Vanesu wub

A što ne gleda, zna li se?

• Replies 7.1k
  • Views 328.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Zamenila survivor sa KKCZ fantom

On 10. 3. 2026. at 10:42, Sokrat said:

Australijanac govori kao kad Mićko imitira NJKV lolol

Grešna mi duša, ali oplakao sam "Baba i deda su u grobje" D

Bilo bi dobro da zeleni odu na plemenski sad kad je Stefan osvojio lični, tu bukvalno sve može da se desi.

Kod žutih su 99% šanse da izglasane budu Barbara i Modrušan, mada ovoj drugoj može da kupi još malo vremena to što je na neku foru uspela da osvoji bod.

Inače baš dobar poligon sinoć, samo je bilo glupo što su se ponavljali igrači. Paula je išla jedno 75 puta, realno je trebalo da pola osvojene hrane daju njoj.

Edited by Halvard

5 hours ago, Halvard said:

Grešna mi duša, ali oplakao sam "Baba i deda su u grobje" D

Bilo bi dobro da zeleni odu na plemenski sad kad je Stefan osvojio lični, tu bukvalno sve može da se desi.

Kod žutih su 99% šanse da izglasane budu Barbara i Modrušan, mada ovoj drugoj može da kupi još malo vremena to što je na neku foru uspela da osvoji bod.

Inače baš dobar poligon sinoć, samo je bilo glupo što su se ponavljali igrači. Paula je išla jedno 75 puta, realno je trebalo da pola osvojene hrane daju njoj.

I ja mislim da su Barbara i Ana sigurne ako se nešto ne posvađaju do plemenskog. Eventualno Slovenac da se umeša.

Kod zelenih isto tipujem na ženu, ali može biti bilo koja, možda je dr Ana donekle bezbedna.

Zelene žene su sve mnjah (o poligonima pričam). Nijedna nije katastrofa ali nijedna nije ni nešto posebno. Kod žutih Paola kida, Barbara i Ana Mod. užas a ostale onako. E da, i Vanesa će izgleda praviti razliku.

Ako se ne desi neki pičvajz, smeši nam se dosadnjikava sezona.

Не пратим, једино знам за овог батицу да има јућуб канал с неком Швеђанком, видим да је и он тамо

https://youtube.com/@stefanandtherese?si=3DqKe_ZtOBO5fAzE

moram da se ispravim vezano za ovog voditelja. nije naporan, stavise, umeren je do bola!

Šteta, ispade najbolja riba ove godine u Survajveru...

Jedna od najlepših takmičarki ikada. Takođe verovatno najveće mrtvo puvalo u Survivoru ikada. Žali bože mladosti.

Pa jbt, kakav je ovo kasting bio kod žutih? isuse Nije ni 20 dana prošlo, a već se dve osobe smorile i same otišle kući, dve se toliko razbolele da moraju da napuste takmičenje.

Žao mi je Elizabet, skroz je OK takmičarka, ali sestro, gde sa crevnom autoimunom bolešću u Survivor, jesi normalna i ti i taj ko te pustio.

Šteta, poligoni su uglavnom dobri ove godine, ali šta vredi sa ovakvim izborom takmičara. Ako žutima ne uvedu neko pojačanje i to pojačanje u rangu Nevene i Sanje, Paula će izdahnuti do ujedinjenja.

Ubacili Marinu uz druge sezone, WTF mellow

16 hours ago, Halvard said:

Ubacili Marinu uz druge sezone, WTF mellow

WTF indeed, pa ona je ispala fair & square, u borbi. Izgleda da su prihvatili tvoju sugestiju da žutima treba ozbiljno pojačanje D

Ovog Marina se ne sećam unsure

Uključujem se!!!!

Upravo gledam epizodu u kojoj su ubacili Marinu! Koliko li me je samo ta žena nervirala, doduše priznajem od kad se udružila sa Davidom i Denisov mnogo manje. Žena sad izgleda mladje nego onomad!? Kako? Kako?

Druga još bolja stvar vratili Anastaziju, jes bila u dilu sa debelom Varjom al pamtim je kao neviđeno pametnu +spretnu + lepu

Marina se i ne secam, osim da je rvatima bio očaj kad je ispao

Taman sam se pitala da li su ove sezone svi ušli preko veze, smor ekipa, svakomalo odustaju, gube iz najboljih nameta piii….Dabovicka bi ih sve podavila

Sad ću da zbindzam i sve stižem

Anastazija mi je favorit na neviđeno.

Edited by Sara

Marin je bio prošle godine, zadržao se tek nešto duže od Mihaele onomad. Nikad nije rečeno zašto je izašao, bile su neka nagađanja da je morao da operiše hemoroide.

Kakva je terminatorka Paula, bukvalno je 50% ove pobede njeno ziga

10 hours ago, Sara said:

Uključujem se!!!!

Upravo gledam epizodu u kojoj su ubacili Marinu! Koliko li me je samo ta žena nervirala, doduše priznajem od kad se udružila sa Davidom i Denisov mnogo manje. Žena sad izgleda mladje nego onomad!? Kako? Kako?

Druga još bolja stvar vratili Anastaziju, jes bila u dilu sa debelom Varjom al pamtim je kao neviđeno pametnu +spretnu + lepu

Marina se i ne secam, osim da je rvatima bio očaj kad je ispao

Taman sam se pitala da li su ove sezone svi ušli preko veze, smor ekipa, svakomalo odustaju, gube iz najboljih nameta piii….Dabovicka bi ih sve podavila

Sad ću da zbindzam i sve stižem

Anastazija mi je favorit na neviđeno.

Anastasja i Varja nisu bile u istoj sezoni. Anastasja je bila prošle godine i bila je sa Katarinom i Matijom dobra, a Varja godinu dana pre. Možda si je zamenila sa Ivanom, koja je isto pevačica i bila je dobra sa Varjom.

Paola kida, iskreno navijam za nju kod žutih.

tako je! Sve sam pozaboravljala, užas!huh