Halvard Posted May 15 Share Posted May 15 Inače, neko ih je uslikao na ovom izletu i okačio to na Tviter, tako da sam znao da Martina ispada/izlazi i da je neko od crvenih ispao u prošloj igri. Link to comment
Halvard Posted May 15 Share Posted May 15 Stevan u S+ Ne mogu. Ne znam šta treba da se dogodi da mi ovaj ne bude #1 na shit listi Survivora za sva vremena, jedino da uđe neki sledbenik Čarlsa Mensona ili tako neko. 1 Link to comment
Valk Posted May 16 Share Posted May 16 10 hours ago, Sara said: Lično, više bih cenila da je kao Denis javno rekao da ga boli qrac za ostale i da tera svoje. Denis opasan, socijalna neinteligencija izuzetna B O G Žao mi crvenih večeras ali malo i volim što je Stefan zasrao jer je krajnje vreme da se trgne i skoncentriše, smučiće se ekipi pa kad budu odlučivali o eventualnom drugom superfinalisti - a lako može da Ognjen osvoji prvo mesto - ne bi bilo neočekivano da prođe kao David. Link to comment
Halvard Posted May 16 Share Posted May 16 Stefan nema šanse u Velikom veću jer će se 99% glasati između njega i neke od devojaka, teško da će se ijedna od njih plasirati direktno u finale. Kapiram da će to biti Tijana. Ona u Veću ima svoje mjau-mjau mačkice i Voju, a plavi će glasati kako im crveni kažu. Ne vidim u ovoj ekipi potencijal za neki Sumeja momenat. Jedina šansa mu je sam obezbedi finale na poligonu. 2 Link to comment
Valk Posted May 16 Share Posted May 16 3 hours ago, Halvard said: Jedina šansa mu je sam obezbedi finale na poligonu. Zato i kažem da mora da se sabere. Link to comment
duda Posted May 16 Share Posted May 16 Meni ovaj iznenadni talenat za gađanje kod crvenih baš sumnjiv Link to comment
Halvard Posted May 16 Share Posted May 16 Kako mi je više muka od ovih poligončića koji se završe dok se okreneš. Gde je onaj poligon iz pakla sa blatom u kom se Maša skršila ili poligoni gde se *šok&neverica* plivalo. O igrama u paru, fudbalu, rukometu da ne pričam. Sirotinjski Survivor skroz. 2 1 Link to comment
Halvard Posted May 17 Share Posted May 17 I Alex je smorio na kraju, ovi su zaslužili 1 kvalitetan Sumejin tretman umesto ovog love&peace govora. Link to comment
duda Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Više bih volela da je ostao Alex, on bi imao veće šanse da izbaci Luku i Dorijana. Ne znam koji od njih mi je antipatičniji. Edited May 17 by dùda 5 Link to comment
copkillah Posted May 17 Share Posted May 17 2 hours ago, Halvard said: I Alex je smorio na kraju, ovi su zaslužili 1 kvalitetan Sumejin tretman umesto ovog love&peace govora. podseti me, šta je to bilo? u glavi mi se briše keš memorija kad god počne nova sezona, uopšte ne pamtim neka dešavanja, samo likove (tu i tamo) Link to comment
Halvard Posted May 18 Share Posted May 18 (edited) Ispolivala ih je govnima kad su je izglasali, rekla da su kao pleme lubenica koja je predivna spolja a trula iznutra (to mi je ostalo ), da ne želi ni da ih vidi ni da priča s njima, da su joj crveni mnogo draži i tako sve u tom stilu. Potpuni meltdown. Najviše joj se zamerila Tena jer je odbila da sebe pošalje u duel (bilo je 2-1 za Sumeju protiv Nike na javnom glasanju, da je Tena glasala za Niku bilo bi opet nerešeno, a pošto je Nevena imala magičnu ogrlicu i trebalo da nominuje drugog, Tena bi automatski otišla u eliminacionu igru iako nije dobila nijedan glas), ova joj se osvetila tako što je izlobirala da čitavo Veliko veće glasa za Nevenu kao drugog finalistu, Tena nije dobila nijedan glas. Edited May 18 by Halvard 1 Link to comment
Valk Posted May 18 Share Posted May 18 9 hours ago, Halvard said: ova joj se osvetila tako što je izlobirala da čitavo Veliko veće glasa za Nevenu kao drugog finalistu Nešto ne mislim da je tu Sumeja presudila, glas za Nevenu je bio no brainer. Link to comment
Halvard Posted May 18 Share Posted May 18 1 hour ago, Valkyrie said: Nešto ne mislim da je tu Sumeja presudila, glas za Nevenu je bio no brainer. Ne i od Maše Sećaš se da je nije podnosila. I na glasanju je rekla da ne bi tako ali da su je zamolili dragi ljudi iz plavog plemena. Mina je glasala za Nevenu jer je Tena, citiram, ispala pička Možda bi Nevena svejedno bila izglasana, ali svakako ne bi bilo s nulom. Link to comment
Valk Posted May 18 Share Posted May 18 Mislim no brainer po pitanju poligona, ali da su gledali sve ukupno - verovatno ne bi bio landslide. Nevena je imala par puta žešće bezobrazluke i Maša je to znala, ali ti se toga ne sećaš te nemojmo. Hint: fudbalska utakmica Link to comment
Recommended Posts