Halvard Posted April 11 Posted April 11 25 minutes ago, Valkyrie said: @Halvard Tonku sam odgledala pažljivo tek sad, ne čini ti se da je licemerna malo? Zašto? Priča o Jakobu i Varji mi je sasvim na mestu. Ili što su joj favoriti oni koji se prema njenim rečima ne ponašaju kao što se ona ponašala u plemenu? 1
Meduzalem Posted April 11 Posted April 11 Damjan vrlo stabilan uglavu. Dve nedelje nije osvojio ništa al glava na ramenima stoji i dalje. 5
Milošica Posted April 11 Posted April 11 (edited) 1 minute ago, Medusa_trip said: Damjan vrlo stabilan uglavu. Dve nedelje nije osvojio ništa al glava na ramenima stoji i dalje. Mogu mnogo da ga zamislim kako luta svetom kao neki isposnik. Čak mu i ime stoji uz izgled i ponašanje. Sveti Damjan Edited April 11 by Milošica 1 1
Halvard Posted April 11 Posted April 11 Sad mi nije jasno zašto plavi nisu uslišili Jakobovu želju i glasali za njega. U tom slučaju bi svakako izgubili samo jednog, sad lako mogu da ostanu bez dva muška takmičara.
duda Posted April 11 Posted April 11 Damjan je među oba plemena retka biljka- normalan . Juče je lepo rekao da je dao svima na znanje da nikome neće uzeti za zlo ako glasa za njega jer je svestan da je loš.na poligonu. Ali je i rekao da to više neće ponavljati da se ne bi pomislilo da odustaje. Krajnje korektno i normalno momak razmišlja. A i dela. 1
Halvard Posted April 11 Posted April 11 Meni je on svakako gotivniji od nevidljivog Dorijana, ali božemeprosti, svaki put kad se setim odakle je, pomislim šta li mu je radio pradeda. I onda ne mogu da verujem o čemu razmišljam. 3
mire Posted April 11 Posted April 11 (edited) i bez pradede čovek je nesposoban u igrama zato ga, naravno, uvek bira voja kurton da se puva statistikom pogreših, bira dorijana nesposobnog, ali isti đavo Edited April 11 by mire
duda Posted April 11 Posted April 11 18 minutes ago, Milošica said: To ti pišeš zato što je polu-kolega Ej, nemam pojma ni šta radi ni odakle je
Milošica Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, dùda said: Ej, nemam pojma ni šta radi ni odakle je Kaže Bojan da je Dama inženjer niskogradnje. A iz Čapljine je 1
Sara Posted April 11 Posted April 11 53 minutes ago, Medusa_trip said: Damjan vrlo stabilan uglavu. Dve nedelje nije osvojio ništa al glava na ramenima stoji i dalje. Kao Varja kad je rekla da njoj nije nikakav problem da gubi do kraja jer ona to može da izdrži a ostali što će da se roknu, ko im je kriv 2
Sara Posted April 11 Posted April 11 (edited) 37 minutes ago, Halvard said: Sad mi nije jasno zašto plavi nisu uslišili Jakobovu želju i glasali za njega. U tom slučaju bi svakako izgubili samo jednog, sad lako mogu da ostanu bez dva muška takmičara. si lud, zar bi Jakob dozvolio da ga ti slabići izbace, on samo sam sebe može da izbaci Edited April 11 by Sara 1
Recommended Posts