Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

definitivno ce veceras neko da odustane ,  samo ko?

Volela bih da to bude Martina.

Niko od Plavih nije povredjen.

Jakob mi deluje manje vise pri sebi, ne vidim zasto bi on odustao, bezveze ako bude nesto impulsivno, npr.  smucila mu se Matea😂

Svidja mi se poligon koji najavljuju za veceras.

Edited by Sara

Da, konačno neka igra koju nismo videli u prošle dve sezone.

Martina je sinoć izjavila da joj je užasno dosadno. Na svašta su se takmičari dosad žalili, ali vala se ne sećam da je nekome dosada bila problem. Dakle, i gladna je i nervozna je i dosadno joj je i izrasli joj brkovi™ i smrdi joj kosa i počela redovno da gubi u igrama... Jedino logično da ona hoće ide.

Naravno, moguće je da neko ima porodičnu situaciju zbog koje mora da ide, ali valjda ne bi onda bili toliki kreteni da u najavu stave da taj "odustaje bez borbe".

Meni deluje da će to da bude Martina, vidi se da joj je svega dosta, skupilo joj se. Teško podnosi glad a i jeste vala baš mršava, nema rezerve ni malo.

nisam ni počeo da gledam reprizu, a već me voja kurton iznervirao

lider, trener, aaaaaa :isuse:

tijana neće da "ulazi u dubiozu"

o gospode bože i sveta nedeljo, koja zmijurina

A šta ako Uroš mora kući zbog indžurija? Pretpostavljam da mu ne bi gasili baklju,  koliko se sećam, Ivana i Mihe™ su samo otišle, bez ikakve ceremonije.

1 hour ago, Halvard said:

baš zbog Sumejinog pravila

Nisam stigao da editujem. Lapsus.

onaj ljigavi perić drka na "tiću"

Ne mogu više da slušam o Varji i Ivani.

bebi-dol.gif.010fce268586152cd015f1d3dbc7f172.gif

Vesna odlicna

Za sad bez drame

Ovo sad izgleda kao da Jakob odustaje :huh:

Ja ne razumem zašto je Jakob ovoliko izpizdeo.

Bukvalno su se isto ovako plavi poklali iz čista mira i prošle godine, samo što su tad pobeđivali pa je bilo još bizarnije.

Izgleda da se uvredio, pa se inati. Blesan.

Ne pamtim da je ijedna borba za lični imunitet ovoliko trajala.

Biće fora ako ispadne da su se ovoliko cimali bezveze jer Jakob svakako izlazi :jerry: