Sara Posted April 10 Posted April 10 (edited) definitivno ce veceras neko da odustane , samo ko? Volela bih da to bude Martina. Niko od Plavih nije povredjen. Jakob mi deluje manje vise pri sebi, ne vidim zasto bi on odustao, bezveze ako bude nesto impulsivno, npr. smucila mu se Matea😂 Svidja mi se poligon koji najavljuju za veceras. Edited April 10 by Sara
Halvard Posted April 10 Posted April 10 Da, konačno neka igra koju nismo videli u prošle dve sezone. Martina je sinoć izjavila da joj je užasno dosadno. Na svašta su se takmičari dosad žalili, ali vala se ne sećam da je nekome dosada bila problem. Dakle, i gladna je i nervozna je i dosadno joj je i izrasli joj brkovi™ i smrdi joj kosa i počela redovno da gubi u igrama... Jedino logično da ona hoće ide. Naravno, moguće je da neko ima porodičnu situaciju zbog koje mora da ide, ali valjda ne bi onda bili toliki kreteni da u najavu stave da taj "odustaje bez borbe".
duda Posted April 10 Posted April 10 Meni deluje da će to da bude Martina, vidi se da joj je svega dosta, skupilo joj se. Teško podnosi glad a i jeste vala baš mršava, nema rezerve ni malo.
mire Posted April 10 Posted April 10 nisam ni počeo da gledam reprizu, a već me voja kurton iznervirao lider, trener, aaaaaa 1
mire Posted April 10 Posted April 10 tijana neće da "ulazi u dubiozu" o gospode bože i sveta nedeljo, koja zmijurina
Sokrat Posted April 10 Posted April 10 A šta ako Uroš mora kući zbog indžurija? Pretpostavljam da mu ne bi gasili baklju, koliko se sećam, Ivana i Mihe™ su samo otišle, bez ikakve ceremonije.
Meduzalem Posted April 10 Posted April 10 1 hour ago, Halvard said: baš zbog Sumejinog pravila Nisam stigao da editujem. Lapsus.
Halvard Posted April 10 Posted April 10 Bukvalno su se isto ovako plavi poklali iz čista mira i prošle godine, samo što su tad pobeđivali pa je bilo još bizarnije. 2
Halvard Posted April 10 Posted April 10 Ne pamtim da je ijedna borba za lični imunitet ovoliko trajala. Biće fora ako ispadne da su se ovoliko cimali bezveze jer Jakob svakako izlazi
Recommended Posts