April 6, 20241 yr On 5. 4. 2024. at 12:44, Sara said: Nadja je imala oscilacije u igrama ali je uglavnom bila solidna.
April 6, 20241 yr Nađa je imala bolji učinak protiv Nevene nego Milica Sigurno nije bila najjača u timu, ali vala pored žive Mine nije bila ni najslabija. Jeste imala oscilacije, na nekim poligonima je bila katastrofalna, na nekim sasvim dobra. Plus je gomilu igara izgubila na čist baksuzluk tipa zakači prsten, a on spadne ili Tena (UVEK ona ) pogodi za sekundu ranije. To što je poslala Stefana na Vladimira u duel je sasvim legitiman potez, to je Survivor, ne Olimpijada.
April 6, 20241 yr Prošlogodišnja Anđela je bila mnogo zanimljivija od ove koja samo ponavlja da je previše žena u plemenu.
April 6, 20241 yr Just now, Halvard said: Prošlogodišnja Anđela je bila mnogo zanimljivija od ove koja samo ponavlja da je previše žena u plemenu. Lepo odgajano dete, patrijarhalno.
April 6, 20241 yr došao s posla i gledam reprizu od sinoć rečnik mi je siromašan da opišem vojislava, žensko koje gotivi tog lika je garant mazohista, u pravom smislu reči
April 6, 20241 yr 2 hours ago, mire said: inače, uroš je smrad, govance i ljiga uvlakačka ti, mire, srce moje, pojma nemaš. Šta ne valja sa Mateinim zubima, izgleda kao onaj Žika sa Pinka
April 6, 20241 yr 8 minutes ago, mire said: dušo draga, matea mi nije bila tema u postu ima razmak, nije tebi upućeno. al kad si već pomenuo, kakav ti je stav prema Mateici? slutim da ti se dopada Edited April 6, 20241 yr by Sara
April 6, 20241 yr Iritantna, ne zaklapa, uglavnom lupeta, u igrama donji prosek, trenutno najslabija žena Plavog plemena. Megi je za nju bila zmaj. Što se izgleda tiče, lepe oči, čudni zubi, loše građena,