mire Posted April 6 Posted April 6 On 5. 4. 2024. at 12:44, Sara said: Nadja je imala oscilacije u igrama ali je uglavnom bila solidna.
Halvard Posted April 6 Posted April 6 Nađa je imala bolji učinak protiv Nevene nego Milica Sigurno nije bila najjača u timu, ali vala pored žive Mine nije bila ni najslabija. Jeste imala oscilacije, na nekim poligonima je bila katastrofalna, na nekim sasvim dobra. Plus je gomilu igara izgubila na čist baksuzluk tipa zakači prsten, a on spadne ili Tena (UVEK ona ) pogodi za sekundu ranije. To što je poslala Stefana na Vladimira u duel je sasvim legitiman potez, to je Survivor, ne Olimpijada. 2
Halvard Posted April 6 Posted April 6 Prošlogodišnja Anđela je bila mnogo zanimljivija od ove koja samo ponavlja da je previše žena u plemenu.
Milošica Posted April 6 Posted April 6 Just now, Halvard said: Prošlogodišnja Anđela je bila mnogo zanimljivija od ove koja samo ponavlja da je previše žena u plemenu. Lepo odgajano dete, patrijarhalno. 3
mire Posted April 6 Posted April 6 došao s posla i gledam reprizu od sinoć rečnik mi je siromašan da opišem vojislava, žensko koje gotivi tog lika je garant mazohista, u pravom smislu reči 2
Sara Posted April 6 Posted April 6 2 hours ago, mire said: inače, uroš je smrad, govance i ljiga uvlakačka ti, mire, srce moje, pojma nemaš. Šta ne valja sa Mateinim zubima, izgleda kao onaj Žika sa Pinka
Milošica Posted April 6 Posted April 6 Hrvati. Stalno imam osećaj da su bolji od nas, ne mogu to da izdržim više.
Sara Posted April 6 Posted April 6 (edited) 8 minutes ago, mire said: dušo draga, matea mi nije bila tema u postu ima razmak, nije tebi upućeno. al kad si već pomenuo, kakav ti je stav prema Mateici? slutim da ti se dopada Edited April 6 by Sara
Sara Posted April 6 Posted April 6 Iritantna, ne zaklapa, uglavnom lupeta, u igrama donji prosek, trenutno najslabija žena Plavog plemena. Megi je za nju bila zmaj. Što se izgleda tiče, lepe oči, čudni zubi, loše građena, 1 1
Recommended Posts