Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Meni se nešto slabo gleda ovo kad crveni gube ko nezdravi :dry:.

Definitivno crveni u startu imaju -2,  Mitar i Varja (ova provlačenja su kao rađena protiv nje), a tu je negde i Vesna za nekih sigurnih -3.

Ali evo ih već na -4.

13 minutes ago, dùda said:

Meni se nešto slabo gleda ovo kad crveni gube ko nezdravi :dry:.

Definitivno crveni u startu imaju -2,  Mitar i Varja (ova provlačenja su kao rađena protiv nje), a tu je negde i Vesna za nekih sigurnih -3.

Ali evo ih već na -4.

Gledam odloženo, tek sam kod Mitra ali ovo je strašno šta priređuje i sebi i ekipi. Osakatiće se načisto.

Krakata Vesna spora ko puž. Evo sad kreće Varja, nemam šta ni da gledam nju na ovakvom poligonu, daj bože da ne pogine.

Ma marš bre, najbolje da je nominuju jer je debela a ne jer je mrtvo puvalo. Otprilike jedva čeka da Matea ubode ove kocke, da završi i ode da se strovali na klupu.

Velika greška je Marko out.

A evo sad nemaju ni sreće.

Tijana bukvalno neverovatno izgubila.

Sad će još i jebena Katja da osvoji poen :dry:

Debela izrutinirala :fantom: 

Spojluješ mi (i bolje, da se ne ložim)

Ne treba zaboraviti ni da su se plavi NAJELI, ničim izazvani. Kul.

Jel ono Voja beše košarkaš :isuse: ?

Kakav cripple fight Ivana vs Katia :jerry:

Tijana kida poligone skoro kao Nevena :love5: Nažalost, u gađanjima se ne snalazi baš najbolje zasad.

Jbt, Katia je stvarno krš, jedino što može jeste da se šlepa uz Jakoba i nada se da će ostalima biti žao da rastavljaju zaljubljene.

Ja vec drugi put zaspala na pola

Crveni su sta reci, vise blamovi nego lavovi🙁

Delovalo je da će crveni da dominiraju, ali ovo sa izbacivanjem mladog i zdravog takmičara a ostavljanje povređenog matorca im je baš wtf... 

Jedino u nekim borbama snage crveni imaju prednost, ali na ovim poligonima se sa Mitrom i Varjom neće mnogo najesti...

Da pohvalim Urosev alter ego , lepo me je nasmejao

Veliki plus za njega

Edit.

Da li samo ja primecujem da Mitar pipka Varju?

Edited by Sara

4 hours ago, Sara said:

Da li samo ja primecujem da Mitar pipka Varju?

:huh:

Da 

Bilo bi mi drago da tripujem

Ovo je strasno!

Produkcija zna kakve su igre i izaberu zenu sa 50kila viska i treba svi da se stresiramo da li ce da pogine na poligonu.