duda Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 1 minute ago, Sara said: Pa, inace je snajperista Nemam pojma Ko je snajperista ? Mada, mislim da to nema neke veze, druga je to vrsta discipline.
duda Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 (edited) Da vidimo da li je Draga postala ful nesposobna. Ed. Pa Draga je nesposobnija i od smotane Nore. Zapravo Nora se dosta popravila Marko nema šanse protiv Lea. Edited April 27, 2023 by dùda
Sara Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 12 minutes ago, dùda said: Ko je snajperista ? Mada, mislim da to nema neke veze, druga je to vrsta discipline. Denis je inace daleko precizniji kad je gadjanje u pitanju. Al masio je i Leo, koji je em motivisan, em dobro gadja. Tako da sam i dalje blize uverenju da nije namerno izgubio niko od njih. Leo mi izgleda dosta namrgodjeno, kao da je stavio Denisa na ignor
duda Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Evo, prebacila sam se na Cro verziju i mogu vam reći da je Boki (verovali ili ne) pojam zanimljivosti i duhovitosti za Maria. Mario je dosada, kao da slušam radio komentatora fudbalske utakmice . 1
duda Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 4 minutes ago, Sara said: Nemogucee😂😂 I ja sam mislila, ali veruj da je moguće . Prosto ne mogu da verujem koliko je dosadan i monoton Mario.
Valk Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 (edited) Čudno gađanje, preblizu tabla za bacanje kotura, teško se potrefi trenutak kad da ga pustiš iz ruke a da ne uhvati felš. Plavi nisu pustili jer je većini u plemenu stalo da nemaju dva predstavnika u eliminaciji. Izgubili su i Leo jednu, i Filip i Tonka i Anđela. Recimo da je Nora grizla jače jer su joj sad šanse drastično uvećane da ide u izbacivanje nego da Denis ima samo jedno ime. I naravno, Sanja, kojoj je sve finale olimpijskih igara, tako pristupa uvek. u najavi Lazar u maniru Iznoguda, opet nešto smišlja, navući će opet Luku i Natašu u neke pizdarije a onda će se izvući. “He’s cute, but psycho..” @dùda nemoguće, ja od Bojana Perića imam tikove i tahikardiju, stvarno mi je ta njegova verbalna dijareja postala nepodnošljiva. Edited April 27, 2023 by Valkyrie
Milošica Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Odgledah jučerašnju epizodu. Kako smara Antonija sa ovom pričom da je došla da uživa u ovom Survivoru i da joj Denis ruši taj mir... Patetično. A rekao bih i preuveličano. 1
Michael Krueger Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Čuvaju Davida definitivno... Nije da mi nije drago... 1
Sara Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Simpatican je David da li sam umislila da je u prosloj Sanja prebrojavala zrna pirinca? 1
Recommended Posts