March 16, 20232 yr Ko li će biti izglasan od crvenih ako izgube ? Anja ? Kod plavih je jasnija situacija. Ed. Crveni me nerviraju koliko loše gađaju Edited March 16, 20232 yr by dùda
March 16, 20232 yr 1 minute ago, Sara said: Opa, nisam primetila Nema tu ništa bre, @Halvardnešto halucinira
March 16, 20232 yr O jbt, kako izgubi Bojan ovo, izgledalo je nemoguće, baš baksuz da se lopta zaglavi onako. Da je hteo tako da je namesti ne bi mogao.
March 16, 20232 yr Žao mi je što nećemo imati prilike skorije da gledamo izbacivanje plave kromanjonke. crveno gađanje je sramota, kako je vrljava Nataša uspela da izvuče ovo, nemam pojma.
March 16, 20232 yr Ovo crveni sutra gube, više je nego sigurno. Vidi se i po onom pitanju Bojana, čini mi se Bojanu. E sad , ko će ispasti, nešto mi kaže da će Enea još ostati. Dakle, moja prognoza je da ispada Anja. Eto, uštedela sam vam vreme, sutra ne mora ni da gledate
March 16, 20232 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: crveno gađanje je sramota, kako je vrljava Nataša uspela da izvuče ovo, nemam pojma. Zato što je međedica više gađala njene lopte nego svoje
March 16, 20232 yr 1 hour ago, dùda said: Koji je terminator ova Sanja . Ma de, žgembava paljevina od 37 godina, ima da sagori brzo, sad je došla odmorna, sita i naspavana među ove nesrećnike pa deluje odmah atomic ali 1 je Nevena (vidi me, @Halvard ) i sva sreća pa im nisu nekog sličnog njoj poslali opet.