foto Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 dobro je II vodio emisiju. milica poslednja dva dana prezivara™ i veceras potpuno druga osoba. pozitivno, naravno. 1
Valk Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Pa nisu došli da iznose pikanterije (ko da je nama nešto pa promaklo) nego da promovišu show, Ivan je 50 x naglasio koliko je to bitno tv novoj. 1
Halvard Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Ma ne radi se o pikanterijama, to svakako nije ni bilo moguče u ovakvoj emisiji, nego ne znam, neku zanimljivost, anegdotu, neki lični doživljaj, osvrt na neke situacije, odnose sa plavim timom itd. Ovako si mogao da pretpostaviš kakav će biti odgovor na svako pitanje. Fala in što su došli i to bi bilo to.
foto Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 plavi idu za drugo trziste. bicei kod nas, ali kasnije. 1 1
Valk Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 13 minutes ago, Halvard said: neku zanimljivost, anegdotu Pa eto, Milica i Maša uhvaćene dok su krale kokose a Stevan upao u odeći u živo blato Inače su bili baš ok i prijatni, svi četvoro. Stefan je stvarno skroman dečko. 1
radisa Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Just now, Valkyrie said: Inače su bili baš ok i prijatni, svi četvoro. Stefan je stvarno skroman dečko. Tako je i u prvom Velikom Bratu pobedio normalan čovek... Ko zna šta će se izroditi u nastavku... 3
Valk Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 1 minute ago, radisa said: Tako je i u prvom Velikom Bratu pobedio normalan čovek... Ko zna šta će se izroditi u nastavku... Plašim se da kasting ne prelomi na stranu graničnih slučajeva jer gledanost™ Reče Ivan da se prvog dana prijavilo 14-15k ljudi.
foto Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 II nije podlegao hajpu oko nadje i predstavio je sasvim pristojno, stevu nije zajebavao, a ocekivao sam da ce mu biti glavna meta, stefana je veoma dostojno prikazao, a milica mu je bila sagovornikis kog moze najvise 'mesa' daizvuce ali i to je bilo u granicama pristojnosti. veoma prijatno iznenadjenje od II. 4
Halvard Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Sledeće sezone očekujem da 90% budu modeli i influenseri sa Instagrama, "Kasting" u HR je ove sezone bio takav da su otišli na DIF i u par teretana, osim Gorana/Tomislava i Marija/Viktora malo je falilo da i Nikina BFF učestvuje, bila je rezerva i možda bi ušla umesto Ivane, ali se nešto u međuvremenu povredila. 1
Valk Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 2 minutes ago, foto said: II nije podlegao hajpu oko nadje i predstavio je sasvim pristojno, stevu nije zajebavao, a ocekivao sam da ce mu biti glavna meta, stefana je veoma dostojno prikazao, a milica mu je bila sagovornikis kog moze najvise 'mesa' daizvuce ali i to je bilo u granicama pristojnosti. veoma prijatno iznenadjenje od II. Što pokazuje da stvarno može da bude veoma dobar voditelj, utoliko je ono njegovo silovanje prebednim forama bolnije jer je potpuno nepotrebno. Najbuđavije viceve ikad sam od njega čula, u ž a s koliko me izbaci iz takta, evo i večeras je imao neke pošalice na račun Ukrajine wtf jebote
foto Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 ja se nadam da sledecu sezonu okrenu vise ka prezivljavanju kako im se i serijal zove a ne zajebanciji po dominikana klubovima. 3
Halvard Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Ili makar ako će se držati ovog formata sa poligonima da odabir učesnika bude ravnopravniji, ne možeš jedne da pojačavaš Nevenom, a druge Jovanom, to je stvarno nepravedno. Meni su nagrade negde do pola bile OK, nešto praktično potrebno za preživljavanje, kokoške, raznovrsnija hrana, to ima smisla. Ovo posle sa spa centrima, diskotekama i izletima je bilo čisto preseravanje. 2
Frank Pembleton Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Polako dok produkcija "svede račune" pitanje je kako je zapravo finansijski prošlo sve ovo... ... Shiit has hit the fan
lostfanforever Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Sta je to problem, samo ukljuce glasanje gledalaca 1
nenad Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 4 hours ago, Frank Pembleton said: Polako dok produkcija "svede račune" pitanje je kako je zapravo finansijski prošlo sve ovo... ... Shiit has hit the fan ako mislis na poredjenje troskova i prihoda, to je sigurno (debeli) minus, ali nije surviror ni sniman da bi bio u plusu te vrste.
Recommended Posts