Jump to content
IGNORED

FB Slagalica

Quizmaster

Recommended Posts

Posted

a tek to odustajanje. mogli bi da uvedu neko pravilo da ne moram da se smaram i sam djuskam spajalice i asocijacije posto protivnik zapali. tj, mogu li i ja da zapalim odmah posle njega, a dobijem bodove za rejting?

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

84

• *edited by mod

64

• Quizmaster

60

• KennyDalglish

46

Posted

Juce mi je pukao flash u asocijacijama (a imao sam debelu prednost) i nisam uspeo da se vratim na vreme <_<

Posted
a tek to odustajanje. mogli bi da uvedu neko pravilo da ne moram da se smaram i sam djuskam spajalice i asocijacije posto protivnik zapali. tj, mogu li i ja da zapalim odmah posle njega, a dobijem bodove za rejting?
A zasto bi, umesto da opusteno nabijes razliku i dobijes mnogo vise rejting poena?
Posted (edited)

Neko bi i da se igra ne samo da nabija razliku i rejting. Mada kad smo kod rezultata... ima li ko jaci?slagalica2333.jpg

Edited by jimi
Posted
Neko bi i da se igra ne samo da nabija razliku i rejting. Mada kad smo kod rezultata... ima li ko jaci?
To naravno stoji, ne volim ni ja kad mi izadju, ali je pitanje bilo da li bi moglo da se izadje nakon sto protivnik izadje, a da se ipak dobiju poeni za rejting. Moj odgovor se odnosio na to da to nema smisla kad vec mozes odradis to za par minuta i dobijes vise poena. 215:-3 je bilo moje najbolje, a da je protivnik ostao do kraja. Jedan je izasao na -11 posle "Ko zna zna", pre toga dobio samo 10 na svojim brojevima, tog ne racunam.
Posted (edited)
Mada kad smo kod rezultata... ima li ko jaci?
68au89.jpgedit:E da, zavrsio danas takmicenje na turniru u 1/8 finala, majstorica odlucivala, protivnik zasluzeno prosao dalje, pa da mu i ovde cestitam, mozda procita ;) Edited by KennyDalglish
Posted
edit:E da, zavrsio danas takmicenje na turniru u 1/8 finala, majstorica odlucivala, protivnik zasluzeno prosao dalje, pa da mu i ovde cestitam, mozda procita ;)
dakle, zamalo protiv tebe u cetvrtfinalu? znaci li to da je i ovaj moj protivnik aktivan na forumu?
Posted
68au89.jpgedit:E da, zavrsio danas takmicenje na turniru u 1/8 finala, majstorica odlucivala, protivnik zasluzeno prosao dalje, pa da mu i ovde cestitam, mozda procita ;)
Bruka! Hvališ se sa -18 tongue.gifbiggrin.gif
Posted (edited)

`ladno mi malopre nisu priznali rec "analiticari", sto im nije smetalo da u toj igri protivniku priznaju "nara", sta god to znacilo... :isuse:svejedno sam iscepao "naru"

Edited by mire
Posted
68au89.jpgedit:E da, zavrsio danas takmicenje na turniru u 1/8 finala, majstorica odlucivala, protivnik zasluzeno prosao dalje, pa da mu i ovde cestitam, mozda procita ;)
procitao, hvala jos jedanput, ocigledno ovo je crni vikend za favorite (barsa, djokovic, mutd i naravno liverpul).
dakle, zamalo protiv tebe u cetvrtfinalu? znaci li to da je i ovaj moj protivnik aktivan na forumu?
nista specijalno, vise citam nego sto pisem.
Posted

malopre mi u "asocijacijama" nisu priznali konacno (arhitekta, barselona) "antoni gaudi"...kad smo se do kraja izlupetali, izaslo je "gaudi"gospode boze

Posted

Ja sam danas ispresavijao jednog eminentnog furunasa, najvise zbog spajalica gde su bili rivaliteti fudbalskih klubova a on ne prati sport... biggrin.gif