Jump to content
IGNORED

FB Slagalica

Quizmaster

Recommended Posts

Posted (edited)

I naravno, konačno je "Vrt"Pa na kurac vas nabijem, mogli ste jos očiglednije da stavite (nepismenost na stranu).Imao sam i ovu glupost... Kolona je ČORBA, a konacno nije BORA vec BORA ČORBAA nisu mi priznali ni ČANTAVIR na slovima <_<

Edited by nbg4ever
  • Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

84

• *edited by mod

64

• Quizmaster

60

• KennyDalglish

46

Posted

Nakon nepriznavanja LOBOVANJA mojoj protivnici u sledećem meču priznali BATAJNICA :krsta:

Posted

igram 5-6 dana, imam rejting oko 800-900 ali dzaba kad cu da odustanem. nema smisla nikakvog. dzaba mi i 60 razlike na brojevima, kzz i spojnicama kad me slova i "asocijacije" unistavaju. neki dan sam imao na asocijacijama da je konacno resenje bilo ponudjeno kao asocijacija u koloni!btw kako se uopste stize do tih kup takmicenja?

Posted

Igram sa nekog levok akaunta. Rejting mi oko 1000 (+- 10), a protivnik mi neka riba oko 2000.U poslednjim asocijacijama imamo NOVI SAD / MEDALJA / PISTOLJ, ja vodim desetak razlike i konacno je (nakon ATLANTA vec ocigledno).....

post-190-13350138228288.jpgPa jebem vam mamu, kakav pistolj??? PUSKA!

Posted (edited)
Igram sa nekog levok akaunta. Rejting mi oko 1000 (+- 10), a protivnik mi neka riba oko 2000.U poslednjim asocijacijama imamo NOVI SAD / MEDALJA / PISTOLJ, ja vodim desetak razlike i konacno je (nakon ATLANTA vec ocigledno).....

post-190-13350138228288.jpgPa jebem vam mamu, kakav pistolj??? PUSKA!

imao sam tu asocijaciju jednom, ali sam je pogodio posle NOVI SAD, KOKA-KOLA i BRONZANA, pa nisam ni primetio pistolj.a kakve veze ima OBRAZOVANJE sa SAMURAJ kao konacno?! Edited by Ros
Posted

pih. pa samuraji su akademski obrazovani gradjani, kako to ne znas? :lol:

Posted
pih. pa samuraji su akademski obrazovani gradjani, kako to ne znas? :lol:
pa kad bolje razmislim... tacno je tako. :)na primer, tom kruz. mogli su staviti i pentakostalci kao resenje kolone :D
Posted

A1: neredA3: darmarprotivnik na to kaže konačno "džez" i pogodi.

Posted

Danas me je neka riba dobila na dve asocijacije iako sam imao 40ak bodova prednosti. Izmedju ostalog A1 Pad A2 Stari Rim i riba pogadja iz prve Kolonu A Propast i odmah zatim i konacno Mast

Posted
btw kako se uopste stize do tih kup takmicenja?
Preko veze :P Ovaj kup Srbije koji se trenutno igra je organizovao QM, trenutno se igraju mecevi 1/8 finala. Kada se to zavrsi, ako se ne varam, u planu je neki turnir u drugoj polovini maja. Sto se tice asocijacija, meni je apsolutni pobednik kad mi je protivnik otvorio prvo polje - NOVGOROD i odmah pogodio konacno BAJAGA I INSTRUKTORI :Hail::isuse: Danas gubim partiju sa 2 poena razlike, u poslednjoj asocijaciji na isti nacin, protivnik otvara KARDIF i odmah konacno PRINC, al ajde, tu bar i ima logike.
Posted

Prva i zadnja igra stvarno moraju da se ozbiljno poprave. Danas sam igrao sa drugog profila i uocim pred sam kraj isteka vremena rec Cigankino i pritisnem enter bez gledanja. Kompjuter ne prizna rec a najduza rec koju je nasao je Cigankinog angry.gif

Posted
Prva i zadnja igra stvarno moraju da se ozbiljno poprave. Danas sam igrao sa drugog profila i uocim pred sam kraj isteka vremena rec Cigankino i pritisnem enter bez gledanja. Kompjuter ne prizna rec a najduza rec koju je nasao je Cigankinog angry.gif
Imao sam i ja identicnu situaciju
Posted

Slova su užas. Ne znam da li postoji način da se to drastično promeni na bolje, ali ovo sada nikako ne valja. Juče mi nije priznalo TANKIRATI, a relativno skoro USKAKIVANJA.I nerviraju me znakovi. Totalno mi je idiotski da se meni padne kombinacija sa sva 4 različita znaka, a protivnika ukenja, na primer, karo-karo-tref-karo kombinacija. Jeste da je samo sreća u pitanju, ali užasno me iznervira kada ostavim protivniku laganih i nezasluženih 10 poena. Nego ajde, to i ne može bolje.I po treći put imao Čot>Fruška Gora>Srem na asocijacijama. Od toga dva puta dok sam igrao protiv lepše polovine :lol:

Posted
Nesvršeni oblik glagola NAKRENUTI (pomaknuti nešto da stoji pod uglom, iskrenuti).
danas sam bas citao ovo objasnjenje i probao ga malopre (vec jedno sedmi put mi ulece 'anketiranje' cuveno). dakle, glagolske imenice ne priznaje

post-61-13350602777197.jpg

Posted

Evo malocas riba protiv mene izvlaci rec Ljudeskara i dobija bodove. Doduse nije joj pomoglo jer je odustala posle prvih parova ali ipak...