Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Bio firmin šlepadžija juče, kaže da je u 2 dana imao 3 vožnje na početku spusta niz begaljičko brdo ka Bubanj Potoku. Tvrdi da je izašao iz kamiona i skoro pao koliko je klizav mokar asfalt.

Pa se čuvajte, usporite.

• +1 1
Posted

21. juna merilo prosečnu brzinu na autoputu na relaciji  BG-SM, danas stigla moja prva čestitka ♥️

Posted
21. juna merilo prosečnu brzinu na autoputu na relaciji  BG-SM, danas stigla moja prva čestitka [emoji3531]
To im u normalnoj drzavi ne bi proslo nikako al posto je Srbija jbg.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Videste li ludake kod Niša? Onaj motor koji je naleteo na automobil kod pumpe, Blic je objavio snimak.

Posted
3 hours ago, Moća said:

To im u normalnoj drzavi ne bi proslo nikako al posto je Srbija jbg.

Kako to misliš, ne bi prošlo?

Posted
2 hours ago, desboj said:

Kako to misliš, ne bi prošlo?

Pa lepo. Da bi neko bio osudjen za prekrsaj mora biti utvrdjeno vreme i mesto izvrsenja krivicnog dela. U ovom slucaju toga nema jer su ti merili prosecnu brzinu. Oni mora da imaju tacno vreme da si na tom i tom delu puta vozilo toliko i toliko. To povlaci nadleznost suda jer nije za svaki deo puta nadlezan isti sud. I tako blize i tako dalje al ovo je Srbija i jebi ga.

• +1 1
Posted
6 hours ago, Moća said:

Pa lepo. Da bi neko bio osudjen za prekrsaj mora biti utvrdjeno vreme i mesto izvrsenja krivicnog dela. U ovom slucaju toga nema jer su ti merili prosecnu brzinu. Oni mora da imaju tacno vreme da si na tom i tom delu puta vozilo toliko i toliko. To povlaci nadleznost suda jer nije za svaki deo puta nadlezan isti sud. I tako blize i tako dalje al ovo je Srbija i jebi ga.

zar nije kod britanaca isti sistem? 

https://www.thesun.co.uk/motors/6182719/average-speed-cameras-fines-myths-explained/

Posted
14 hours ago, desboj said:

21. juna merilo prosečnu brzinu na autoputu na relaciji  BG-SM, danas stigla moja prva čestitka ♥️

Jesi se vraćao sa kovid-šljake u Bgdu?

Posted

Ovde kod britanaca imas sistem kamera tako da je vrlo moguce da su kamere postavljene u zoni nadleznosti jednog suda tako da na taj nacin resavaju pitanje gde se prekrsaj dogodio. A sto se tice vremena kad to mi vec nije jasno. Uzecu za primer deonicu auto puta od Jagodine do Beograda gde imas Jagodinu, Batocinu, Lapovo, Markovac, Veliku Planu.... I tako do Beograda pa je pitanje koji sud je nadlezan?

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Moća said:

Ovde kod britanaca imas sistem kamera tako da je vrlo moguce da su kamere postavljene u zoni nadleznosti jednog suda tako da na taj nacin resavaju pitanje gde se prekrsaj dogodio. A sto se tice vremena kad to mi vec nije jasno. Uzecu za primer deonicu auto puta od Jagodine do Beograda gde imas Jagodinu, Batocinu, Lapovo, Markovac, Veliku Planu.... I tako do Beograda pa je pitanje koji sud je nadlezan?

jabnapravio tako da bude nadlezan sud tamo gde silazis sa autoputa. tamo su utvrdili da si napravio prekrsaj

• +1 1
Posted

Ali prekrsaj se sastoji iz prekoracenja brzine a ne iz prosecnog prekoracenja, mora se utvrditi gde si prekoracio.

• +1 1
  • -1 1
Posted (edited)

Ima isti sistem i u francuskoj, mjere prosječnu brzinu na nekim dionicama. Obavezni su sa obavijeste vozače da na toj dionici mjere prosječne brzine. 

Sigurno ima neka caka u zakonu.

Edited by borris_
Posted

Piše na autoputu da se meri prosečna brzina

Posted
1 hour ago, Moća said:

a gde si ti?

pa utvrdili su u vrčinu gde si sišao sa auto puta