čekmeže Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Čega ima, nije strašno. Vidi ispred sebe, nema tu preteranog rizika. Gledam često ljude koji pretiču u nepreglednim krivinama pri ovim brzinama, to je čista kocka.
nesha taxista Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Znam, zbog jednog takvog proletos sam završio u njivi. Alternativa je bila čeoni sudar pri čemu je on išao ogromnom brzinom.
Valk Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Kod mene u kraju pre dva dana neki idiot vozio (?) sa skoro 2 promila alkohola, ubio ženu koja je stajala na pešačkom ostrvu. Centar Novog Beograda jbt, topik da se preimenuje u "na drumu i ulicama".
darling Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 (edited) Quote Od samo jednog poginulog u 2019. u Oslu, još je zanimljiviji podatak da po prvi puta u povijesti tijekom čitave protekle godine na norveškim prometnicama nije poginulo nijedno dijete mlađe od 16 godina. U čitavo državi! https://vozim.hr/dok-se-u-hrvatskoj-dnevno-gine-na-cestama-u-oslu-je-tijekom-citave-2019-te-poginula-samo-1-slovima-jedna-osoba/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange Edited January 7, 2020 by darling
renne Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Majstort u Fabiji odlučio da se na semaforu ne koči. Udari u Volvoa, Fabija se raspala, Volvo nije ni ogreban
Shan Jan Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Dobro to ne mora nista da znaci. Zar nisu moderni automobili pravljeni da se raspadaju prilikom sudara kako bi rasprsili silu udara?
nesha taxista Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 (edited) On 8.12.2019. at 21:28, Valkyrie said: Kod mene u kraju pre dva dana neki idiot vozio (?) sa skoro 2 promila alkohola, ubio ženu koja je stajala na pešačkom ostrvu. Centar Novog Beograda jbt, topik da se preimenuje u "na drumu i ulicama". Uvažio sam tvoj predlog imajući u vidu i užasan događaj od pre neki dan. https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3153588-rekonstrukcija-uzasa-u-tri-slike-ovako-je-poginuo-mladi-vozac-gsp-a-takve-nesrece-su-retke-i-kobne Zamisli voziš gradski autobus, mala brzina, mnogo je tu lima da te štiti, šta može strašno da ti se desi? Ipak može. Ode još jedan mlad život. Edited February 15, 2020 by nesha taxista
Valk Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 (edited) Koliko je strašno ovo gledati sa svešću da se stvarno dogodilo a da nije neki specijalni efekat u filmu. Jadna žena, nadam se da će se izvući. Još dete vodila za ruku... Edited February 27, 2020 by Valkyrie
levi Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Quote Ponovljeno suđenje Aleksandru Mitroviću (28), sinu vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića, koji je optužen da je u julu 2013. izazivao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17), trebalo bi da otpočne danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Prethodnu presudu kojom je Mitrović bio osuđen na 12 meseci kućnog zatvora s nanogicom, ukinuo je Apelacioni sud i naložio da se suđenje ponovi. https://nova.rs/hronika/sedam-godina-kasnije-novo-sudenje-sinu-vlasnika-tv-pink/
čekmeže Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Priča mi čovek pre neki dan na Vencu kolona se otegla, kad je obišao uzročnika vidi auto ŠA table, ide 40, vozi dete ne starije od 12 godina, ima suvozača (otac?).
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Sportski komentator Milojko Pantić (73) uleteo je u alokoholisanom stanju svojim automobilom u pešačku zonu večeras u Pećincima. Pantić je uspeo da se zaustavi tek kada se popeo automobilom na betonsku binu, a nakon saobraćajne nezgode alkotestiranjem mu je utvrđeno 1,61 promila alkohola u krvi. On se svojim “fordom” nešto pre 22 sata kretao Školskom ulicom u Pećincima i prilikom dolaska na raskrsnicu sa ulicama Posavskog odreda i Braće Krstić nastavio kretanje voziliom pravo, ušao u pešačku zonu i popeo se na betonsku binu koja se tu nalazi i zaustavio se na njoj. milojko se ne trezni ford je moj bold
Recommended Posts