Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

nije sve jedno.Biciklisti/motociklisiti treba da se krecu jedan iza drugog, a ne jedan pored drugog.

Posted

ja se slazem sa zidom. kako to moze biti svejedno kad ako obilazim jednoga, maltene i ne moram da napustam svoju traku!?

Posted
ja se slazem sa zidom. kako to moze biti svejedno kad ako obilazim jednoga, maltene i ne moram da napustam svoju traku!?
Retardu. -_-
Posted
sve je jedno dal ih je troje ili jedan, obilaziš u svakom slučaju.
Cesto ni ne smes da obilazis u tom slucaju, nego moras da kocis, ako biciklista ide sredinom kolovoza. Ne mislim da je to bezbedna voznja. Ja imam utisak da dosta biciklista ni ne zna saobracajna pravila, a pogotovo nije u stanju da predvidja sta ce vozac da uradi, jer prosto ni ne kapira da mora i da razmislja sta ce ostali ucesnici u saobracaju da urade ili se spremaju da urade...
Posted
+1
Posted

Sazetak ZOBSa za bicikliste:http://ltablice.com/pravila-saobracaja/ostala-pravila-saobracaja/90-saobracaj-bicikala-mopeda-i-motocikalaKo trazi izgovore da se ovoga gore ne pridrzava nije nista bolji od taksiste i kamiondzije sa klipova. Siguran sad da i oni mogu da smisle neki razlog za divljanje... gusi im se motor kad voze sporo, nailazi uzbrdica i puna linija pa ne mogu da se vuku iza ovoga 15 na sat... ili sta vec.Jebes felne, cuvaj glavu. A i ako se desi nesto, ne daj sansu da se BG123TX izvuce zbog tvoje gluposti.

Posted

Hvala. :)Ako se dva ili više vozača bicikala, mopeda, tricikala i motocikala kreću u grupi, dužni su da se kreću jedan za drugim.

Posted

Jel se kod nas negde uce ta saobracajna pravila, a da to nije u sklopu polaganja za A, B, C kategorije? Jel uce to klinci po skolama? Po meni ucenje ovih pravila bi moralo da bude obavezno i za bicikliste, ako hoce da voze po kolovozu...

Posted

ajmo malo o tome kako biciklisti u stvari loše voze, a ne o tome da su vozači nestrpljivi i bahati.

Posted
inače, ovakvih snimaka ima gomila, a nesnimljenih još mnogostruko više. ne znam šta bi se desilo kada bi se odneo snimak na policiju? ima li u našem zakonu propisano odstojanje pri preticanju bicikliste? mislim da u nekim državama ima..evo još jednog
Pa ima za makazice ako nista.
Posted (edited)
ajmo malo o tome kako biciklisti u stvari loše voze, a ne o tome da su vozači nestrpljivi i bahati.
Ja ne tvrdim da kod nas nema vozaca koji su bahate budale, daleko od toga... Samo kazem da ima i biciklista koji svojim neznanjem ili gluposcu upadaju u opasne situacije. Edited by katodik
Posted

Prelazio u poslednja dva dana na zeleno za pesake (u isto vreme upaljeno zeleno za skretanje automobila) i dva puta mi se desilo da nestrpljivi vozac nalece na mene na prelazu - oba puta sam im pokazivao semafor i i oba puta su imali ubilacke poglede.Valjda kad si u konzervi od tone i po imas vise moci od nekoga ko sedi na deset kila gvozdja.

Posted
Ako pogledas klipove koje kaci ovaj lik, na njima vise prekrsaja pravi on nego vozaci automobila. Ne znam je l' mu ispravan onaj merac brzine, ali ako jeste negde prekoraci i po 30 km/h brzinu. A na primer, preko lezecih policajaca u zoni skole prelazi sa 60 km/h.http://www.youtube.com/watch?v=6BJCX3ZAgQs
Posted
Ti ces u svojoj vozackoj karijeri da overis bar jednog ako vec nisi.Tako kako neki ovde zamisljaju obilazenje bicikliste treba da probaju sa traktorom, zapregom ili tako necim sto se krece slicnom brzinom kao bicikl i podjednako remeti njihov dusevni mir za volanom.
Posted

Pa znas kako...Sirina trake je oko 3m, najcesce vise, biciklista ima 1m za sebe (i u tih metar moze komotno da vozi, volan na MTBu je oko 60cm, na drumskom 40-45cm). Dakle ostaje 2m za auto, kroz sta moze da prodje ogromna vecina danasnjih automobila. A Orderka se jos ogradila sa "maltene", tako da mi nije jasno sto dramis.