Jump to content

priznanja

Featured Replies

stvarno bubo.. sve sve ali bane krstich skeledzija!? đizs.
eto, ni medj prijateljima ne moz da se opustish pa nisam rekla da imam sve ploche i brkajlov poster na vratima neg nako, imam skelet u ormanu :P

E, to je vec priznanje. Skoro kao da kazes da si slusala Balasevica i poslije osamnaeste, odnosno - do svoje devetnaeste, kada si shvatila da je parapateticni (ovdje ide trademark) smutljivac i glibo, gori od svoje muzike. :o

parapateticni (ovdje ide trademark) smutljivac i glibo, gori od svoje muzike. :o
amen to that, najpreciznija definicija đoke balaševića koju sam čuo :Hail:

sporty spice mi je omiljena spajsica -_-

sporty spice mi je omiljena spajsica -_-
Nije to priznanje, priznanje je kad ti je Posh omiljena. Pa još kad u 7. osnovne pokušaš (i to prilično uspješno :D ) isfurat famoznu bob frizuricu.
  • 2 weeks later...
Nije to priznanje, priznanje je kad ti je Posh omiljena. Pa još kad u 7. osnovne pokušaš (i to prilično uspješno :D ) isfurat famoznu bob frizuricu.
Slažem se. :blush: No, preživio sam sve pritiske ovdašnjih mainstreamovaca koji su se furali na Geri. cool.gif

Azra je golo govno od benda. cool.gif

Azra je golo govno od benda. cool.gif
aha... evo i ja se već mesecima kanim da priznam da je Divlji kesten sranje
:thumbup: za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB? ne priznajem (još) ništa, samo pitam...
:thumbup: za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB?
šta - slušao... skupljala! :lol: ... positivity is not about being soft, its about being smart you suckaaah... cool.gif
  • 2 weeks later...

predstavnik BiH za evroviziju. pevusim sve vreme .."pokusacu da se promenim..."

:thumbup: za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB? ne priznajem (još) ništa, samo pitam...
ponovo se okupljaju
predstavnik BiH za evroviziju. pevusim sve vreme .."pokusacu da se promenim..."
a zar nije pokusacu da te probudim?Inace i meni pesma deluje simpaticno i ludo :wub: Pogotovu deo sa faunom i florom
a zar nije pokusacu da te probudim?
jeste... <_< tek sad vidim sta sam napisala...al` da tebi 100 x dnevno kazu "moras ......a da menjas to kod sebe.." vidl`a bi` te. (jel ima na forumu neki psihijatar sa privatnom praksom? :unsure: )

Edited by remedios

• 1 month later...

Višenedeljna tortura je izgleda urodila plodom. Priznajem, ovo mi se sviđaA gospoџa pevačica je prelepa.