gospa buba Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 stvarno bubo.. sve sve ali bane krstich skeledzija!? đizs.eto, ni medj prijateljima ne moz da se opustish pa nisam rekla da imam sve ploche i brkajlov poster na vratima neg nako, imam skelet u ormanu :P
Immemorial Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 E, to je vec priznanje. Skoro kao da kazes da si slusala Balasevica i poslije osamnaeste, odnosno - do svoje devetnaeste, kada si shvatila da je parapateticni (ovdje ide trademark) smutljivac i glibo, gori od svoje muzike. :o
Gonzo Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 parapateticni (ovdje ide trademark) smutljivac i glibo, gori od svoje muzike. :oamen to that, najpreciznija definicija đoke balaševića koju sam čuo
Eidyia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 sporty spice mi je omiljena spajsica -_-Nije to priznanje, priznanje je kad ti je Posh omiljena. Pa još kad u 7. osnovne pokušaš (i to prilično uspješno :D ) isfurat famoznu bob frizuricu.
ArleKino Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nije to priznanje, priznanje je kad ti je Posh omiljena. Pa još kad u 7. osnovne pokušaš (i to prilično uspješno :D ) isfurat famoznu bob frizuricu.Slažem se. No, preživio sam sve pritiske ovdašnjih mainstreamovaca koji su se furali na Geri.
slepa živana Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Azra je golo govno od benda. aha... evo i ja se već mesecima kanim da priznam da je Divlji kesten sranje
Nicol Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB? ne priznajem (još) ništa, samo pitam...
slepa živana Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB?šta - slušao... skupljala! ... positivity is not about being soft, its about being smart you suckaaah...
remedios Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 predstavnik BiH za evroviziju. pevusim sve vreme .."pokusacu da se promenim..."
morgana Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 za integritet oboma. nego, jel slušao tko NKOTB? ne priznajem (još) ništa, samo pitam...ponovo se okupljaju
*edited by mod Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 predstavnik BiH za evroviziju. pevusim sve vreme .."pokusacu da se promenim..."a zar nije pokusacu da te probudim?Inace i meni pesma deluje simpaticno i ludo Pogotovu deo sa faunom i florom
remedios Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 (edited) a zar nije pokusacu da te probudim?jeste... <_< tek sad vidim sta sam napisala...al` da tebi 100 x dnevno kazu "moras ......a da menjas to kod sebe.." vidl`a bi` te. (jel ima na forumu neki psihijatar sa privatnom praksom? ) Edited March 10, 2008 by remedios
dig_chohano Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Višenedeljna tortura je izgleda urodila plodom. Priznajem, ovo mi se sviđaA gospoџa pevačica je prelepa.
Recommended Posts