Nicol Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 yp. i mene topik podsjeća malo na one popularne negativne osobine sa razgovora za posao, tipa perfekcionist sam
Gonzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 sugababesfreak like me ^_^ -_- a može i gorepomenuta kaaaaaaaaajli
kurdi Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Kurdi, hvala ti sto si se prvi otvorio...Imam i ja neka zapazanja i pitanja koja bih podelio sa odeljenjem...1. Zasto se cobanima toliko svidela bas Azra pa onog nesretnika i ljucku tugu iskovase u kult?2. Nikada nisam mogao da slusam Gang of Four a probao sam, bog mi je svedok!3. album "Closer" je isto dosadan i jebes ga...4. Odlicni su mi Pogues bez Shanea5. Voleo bih da izgore svi primerci svih izdanja B92 muzicke produkcije osim onih par Eva Brauna ali i tu da se izgrebu neki delovi.ima jos ali sad sam umoran...primera radi, 2 - 4 su teska artiljerija, za to masiv rispekt, znam da ti nije bilo lako da kazes, i nadam se da ti je sada ipak lakse.ali sta znaci priznajes da ne volis azru???pa ja jos uvek skupljam hrabrost da priznam da volim azru.
kurdi Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ja sam u osnovnoj skoli tvrdio da je the wall dobar i dubok film.ne samo sto sam to tvrdio drugima, nego sam ga i sam stvarno ponovo gledao.
Gonzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ali sta znaci priznajes da ne volis azru???pa ja jos uvek skupljam hrabrost da priznam da volim azru.ih, al zato mp garant vole djoku balaša :)
kurdi Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ne podnosim belle and sebastianthere, there... sve ce biti u redu.
kurdi Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 ih, al zato mp garant vole djoku balaša :)ja sam bio na novogodisnjem koncertu, najvise volim pesmu noc kada sam preplivao dunav -_-
Matilda Ivancic Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 mene pola ovih priznanja podseca na ono kada se kumu iskrivila usna na fotogeniju (a i oznojio se) <_<znojavi ti na desktopu, znas :P
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 jazz je nepodnoshljivo dosadan.there, i said it
ToniAdams Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tjah, jako priznanje. Pratim i povecavam ulog na SVE skotske pop bendove.Marvin Gaye je uzasno dosadan.pratim i povecavam ulog.beri vajt je prokleta dosada!
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Reci mi to u lice, kukavice <_<anytime ti meni scottish pop, ja tebi jazz :P "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does." - pokojni Tony Wilsonsalu na stranu stvarno mi je jazz uzasno naporan, sta mogu-> The Smiths.ovdje te, pak, podrzavam.
Recommended Posts