Jump to content

priznanja

Featured Replies

yp. i mene topik podsjeća malo na one popularne negativne osobine sa razgovora za posao, tipa perfekcionist sam :unsure:

sugababes

sugababes
to je već nešto. eurosong :heart:
sugababes
freak like me ^_^ -_- a može i gorepomenuta kaaaaaaaaajli :wub:
  • Author
Kurdi, hvala ti sto si se prvi otvorio...Imam i ja neka zapazanja i pitanja koja bih podelio sa odeljenjem...1. Zasto se cobanima toliko svidela bas Azra pa onog nesretnika i ljucku tugu iskovase u kult?2. Nikada nisam mogao da slusam Gang of Four a probao sam, bog mi je svedok!3. album "Closer" je isto dosadan i jebes ga...4. Odlicni su mi Pogues bez Shanea5. Voleo bih da izgore svi primerci svih izdanja B92 muzicke produkcije osim onih par Eva Brauna ali i tu da se izgrebu neki delovi.ima jos ali sad sam umoran...
primera radi, 2 - 4 su teska artiljerija, za to masiv rispekt, znam da ti nije bilo lako da kazes, i nadam se da ti je sada ipak lakse.ali sta znaci priznajes da ne volis azru???pa ja jos uvek skupljam hrabrost da priznam da volim azru.
  • Author

ja sam u osnovnoj skoli tvrdio da je the wall dobar i dubok film.ne samo sto sam to tvrdio drugima, nego sam ga i sam stvarno ponovo gledao.

ali sta znaci priznajes da ne volis azru???pa ja jos uvek skupljam hrabrost da priznam da volim azru.
ih, al zato mp garant vole djoku balaša :)

ne podnosim belle and sebastian

• Author
ne podnosim belle and sebastian
there, there... sve ce biti u redu.
  • Author
ih, al zato mp garant vole djoku balaša :)
ja sam bio na novogodisnjem koncertu, najvise volim pesmu noc kada sam preplivao dunav -_-
mene pola ovih priznanja podseca na ono kada se kumu iskrivila usna na fotogeniju (a i oznojio se) <_<
znojavi ti na desktopu, znas :P

jazz je nepodnoshljivo dosadan.there, i said it

Tjah, jako priznanje. Pratim i povecavam ulog na SVE skotske pop bendove.Marvin Gaye je uzasno dosadan.
pratim i povecavam ulog.beri vajt je prokleta dosada!

acid jazz :frust:

Reci mi to u lice, kukavice <_<
anytime angry.gif ti meni scottish pop, ja tebi jazz :P "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does." - pokojni Tony Wilsonsalu na stranu stvarno mi je jazz uzasno naporan, sta mogu
-> The Smiths.
ovdje te, pak, podrzavam.