Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted

Postoji priča da će ga prikazati na RTS-u za Novaka. Optimisti se nadaju i reprizi 1. ili 2. januara.

Posted

Hoce, ljudi, cekajte kod kuce, sigurno ce ga prikazati

Posted
nije los, vise je ko neka opera ili strip.lik neki ima cekic i cackalicu.
I posle se čudimo kad neko upadne u školu i iščekića 200 ljudi do smrti.
Posted

kod mene ce biti za novaka. gledacu na spanskom :heart:

Posted

Za one koji nisu gledali.IuZja.jpg?1?2111Obratiti pažnju na soundtrack, film u filmu, strip u filmu, slowmotion, jurnjave, jaknu sa škorpijom, čačkalicu, nasilje, simboliku...

Posted

Drajv za novaka uz sarmu, ima li ista bolje!

Posted

Večeras, 00:40, za sve koji se još nisu zapljunuli!

Posted

Remek-delo. Prosto ne mogu da verujem da je smarač koji je snimio dosadnu Valhalu uspeo ovo da napravi.Moj favorit: zamrznut dim u garderobi striptizeta. :Hail:Nego, čuo sam sledeću stvar: netom je kružila piratska kopija u čijem završetku pored Bernijevog leša NE STOJI torba sa parama. Je li neko gledao istu kopiju? Da li je u pitanju radna verzija? Ima li nečega na netu o tome pošto ja ništa ne mogu da nađem? Hvala.

Posted
Remek-delo.Prosto ne mogu da verujem da je smarač koji je snimio dosadnu Valhalu uspeo ovo da napravi.Moj favorit: zamrznut dim u garderobi striptizeta. :Hail:Nego, čuo sam sledeću stvar: netom je kružila piratska kopija u čijem završetku pored Bernijevog leša NE STOJI torba sa parama. Je li neko gledao istu kopiju? Da li je u pitanju radna verzija? Ima li nečega na netu o tome pošto ja ništa ne mogu da nađem? Hvala.
odakle ti to da je netom kruzila ta kopija?da li si video to?
Posted (edited)

čuo sam od prijatelja kojima prilično verujem da ne bi pričali koješta. štaviše, trebalo bi da su imali na hardu obe verzije. nisam tome pridavao značaja kad su mi pričali ali sad me nešto u'vatilo.proveriću koliko sutra da li sam ih dobro razumeo.

Edited by McCabe
Posted

btw Valhala ima mnogo Herzogovstine (Aguirre,The Wrath of God) i jeste malo nategnuta.Drive je nesto sasvim drugo.