Mark Rothko Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Postoji priča da će ga prikazati na RTS-u za Novaka. Optimisti se nadaju i reprizi 1. ili 2. januara.
kobni zelaya Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Hoce, ljudi, cekajte kod kuce, sigurno ce ga prikazati
Turnbull Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 nije los, vise je ko neka opera ili strip.lik neki ima cekic i cackalicu.I posle se čudimo kad neko upadne u školu i iščekića 200 ljudi do smrti.
Lancia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 kod mene ce biti za novaka. gledacu na spanskom
Mark Rothko Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Za one koji nisu gledali.Obratiti pažnju na soundtrack, film u filmu, strip u filmu, slowmotion, jurnjave, jaknu sa škorpijom, čačkalicu, nasilje, simboliku...
3opge Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Drajv za novaka uz sarmu, ima li ista bolje!
Mil@n Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Večeras, 00:40, za sve koji se još nisu zapljunuli!
Ryan Franco Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Remek-delo. Prosto ne mogu da verujem da je smarač koji je snimio dosadnu Valhalu uspeo ovo da napravi.Moj favorit: zamrznut dim u garderobi striptizeta. :Hail:Nego, čuo sam sledeću stvar: netom je kružila piratska kopija u čijem završetku pored Bernijevog leša NE STOJI torba sa parama. Je li neko gledao istu kopiju? Da li je u pitanju radna verzija? Ima li nečega na netu o tome pošto ja ništa ne mogu da nađem? Hvala.
3opge Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Remek-delo.Prosto ne mogu da verujem da je smarač koji je snimio dosadnu Valhalu uspeo ovo da napravi.Moj favorit: zamrznut dim u garderobi striptizeta. :Hail:Nego, čuo sam sledeću stvar: netom je kružila piratska kopija u čijem završetku pored Bernijevog leša NE STOJI torba sa parama. Je li neko gledao istu kopiju? Da li je u pitanju radna verzija? Ima li nečega na netu o tome pošto ja ništa ne mogu da nađem? Hvala.odakle ti to da je netom kruzila ta kopija?da li si video to?
Ryan Franco Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) čuo sam od prijatelja kojima prilično verujem da ne bi pričali koješta. štaviše, trebalo bi da su imali na hardu obe verzije. nisam tome pridavao značaja kad su mi pričali ali sad me nešto u'vatilo.proveriću koliko sutra da li sam ih dobro razumeo. Edited January 3, 2013 by McCabe
3opge Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 btw Valhala ima mnogo Herzogovstine (Aguirre,The Wrath of God) i jeste malo nategnuta.Drive je nesto sasvim drugo.
Recommended Posts