bigvlada Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 za kamenu sekiru :PNe znam, meni stvarno nije ništa posebno.
morgana Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 znas, znas, samo se pravis -_-kime rekao ti je vlada da drajv nije nista posebno
bigvlada Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Posle tandema sa Stivom Karelom, Goslinga ne mogu da shvatim ozbiljno. ^_^
Nikola Kiric Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 odgledah i ja konacno. nije Pusher 1, 2 i narocito 3, niti je Bleeder, ali je potvrdio NWRefna kao najboljeg rezisera danasnjice. drugim recima: jebeno odlican film!
Krampa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) film odlican samo mi nije jasno sto zvace onu cackalicu konstantno i sto se kurci kada vozi auto? jest da je glavni lik malo papak sofer ali ostali su sasvim ok. Edited September 23, 2012 by Krampa
stevo glogovac Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Konačno odgledah. Koliko hajpa oko budalaštine od filma.
Mil@n Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Najlepši profil ikad, savršenstvo linija lica, strašno koliko joj čuči ona frizurica. Inače, ko će da čita sve, jbg.Odličan film.Soundtrack je neopisivo fenomenalan, da nije takav, film bi bio slabiji barem 30%, ili pre dosadniji? Radnja je tipična za polu tvist trilere, tj nije izmišljena topla voda, ali film je dokaz da pravo ime na režiserskoj stolici može od proseka da napravi nešto sjajno. Neko reče da je film omaž 80im, odmah se setih slova sa uvoda, roze sa nekim pisanim old school fontom, film kupuje odmah na početku nepretencioznošću čega je malo u ovo doba kinematografije - praćenom fenomenalnom uvodnom pesmom.Može se tu što-šta secirati i navesti pozitivno, ali kasno je. Npr, scena kada Berni ubija Šenona, ne čin - već priča posle. Na mene jak ostavilo utisak.
copkillah Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 I ja sam ga gledao nedavno i odličan je film, tu nema mnogo priče. Prosto prija dok gledaš, a soundtrack je sjajan, u stvari sigurno mi je na opšti utisak donekle uticalo i to što sam odavno zavoleo muziku iz filma, pa mi se sve lepo uklopilo.I ta pominjana estetika '80-ih (počevši od same uvodne špice) je nešto što mi je leglo.
Razzmatazz Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 O čemu se radi u filmu Drive? Valja li šta?
ToniAdams Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) O čemu se radi u filmu Drive? Valja li šta?nije los, vise je ko neka opera ili strip.lik neki ima cekic i cackalicu. Edited December 29, 2012 by ToniAdams
Recommended Posts