nueromancer Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pogledao sam danas Drive Zasluzuje jos jednom da se pogleda
Аврам Гојић Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pogledao sam danas Drive Zasluzuje jos jednom da se pogledacovek od stila i ukusa. dubok naklon.
TheSamuraiPoet Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Odličan je Drajv. Ima nečeg smirujućeg u stremljenjima glavnog junaka, koja zapravo i nisu stremljenja, nego besicljno lutanje kroz jednako besciljan mikrokosmos u kom je bol jedina konstanta, a ravnodušnost u odnosu na tu bol gotovo činjenica. Generalno, mene opuštaju takvi filmovi, zato što su nekako meditativni, a i daleko od toga da je nezanimljiv, ima dobru, realnu radnju i relativno zanimljive likove. Sećam se da jutro nakon gledanja tog filma nisam pokazivao nijednu konrektniju emotivnu reakciju, kad sam otišao u grad da pozavršavam neke poslove, iz prostog razloga što sam se do te mere uživeo u otupelost i otudjenost glavnog junaka. Mada, možda je to i do mene, obzirom da neke filmove isuviše lično doživljam.Svakome preporučujem da pogleda. Edited July 7, 2012 by TheSamuraiPoet
kim_philby Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Bilo ovo?Film me nije dojmio.idi se srami u cosku u 5 minuta.
Recommended Posts