Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 plakaces ti kad vas naguzimo na vasem terenu.bitno da je gruja izdominirao i da je jos jednom pokazao da je ubedljivo najbolji skakac lige.
Moća Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Cim odete kod neke ekipe koja ima jakog centra ima da napunite gace. Da vam nije bilo Gruje danas ne bi prebacili 50 poena.
ficfiric Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 @KojotBumo videli.Inace, cuo sam kako su ovih dana lozili trenera da je Aleksandar Rasic odlucio da igra za OKK Sabac do zime. Trener je bio srecan kao na lutriji da je dobio, sve dok nisu neka dva klinca pocela da se smeju, tad je provalio da ga pale
Papovac Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Zazalice Grujic sto je napustio Pirot.plus milion,mi prsli danas u zrenjaninu 75 - 69, i jos uvek trazimo centra. bice bolje.kojote, jel vam ostao plej od plej od prosle godine?
Moća Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 plus milion,mi prsli danas u zrenjaninu 75 - 69, i jos uvek trazimo centra. bice bolje.kojote, jel vam ostao plej od plej od prosle godine?Nije otisao Perica u cetvrtu Francusku ligu.
ficfiric Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Veliki vam autoritet taj trener.BIo autoritet ili ne, deluje mi da je tim slozniji i da je mnogo bolja atmosfera sa njim nego sa Stepandicem.
Кристофер Лумумбо Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 dobili smo danas napredak posle produzetka. gruja nastavlja da dominira :D
Djolle Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Morava dovela/vratila Nemanju Stankovica iz Makedonije. Pirot doveo nekog Kosanovica iz BKK Radnickog, valjda je to taj centar koga su trazili posle odlaska Gruje.
Moća Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Morava ako igra na Gruju nece se nesto dobro provesti na strani. Cim njega nema odma staje sve.
Moća Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Mi sutra protiv Indjije rekose mi da su sa klincima i d aimaju samo jednog iskusnijeg igraca.
Кристофер Лумумбо Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Morava dovela/vratila Nemanju Stankovica iz Makedonije. Pirot doveo nekog Kosanovica iz BKK Radnickog, valjda je to taj centar koga su trazili posle odlaska Gruje.odlicno, nemanja je pojacanje, nadam je u formi. doduse, cini mi se da malo gomilamo pozicije.
Djolle Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Produzetak u Pirotu i 236 poena na kraju, domacin se vratio sa -18 i dobio na kraju. Ako je neko gledao, nek podeli utiske.
Moća Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Mi idemo u Indjiju oslabljeni. Jedan clan petorke se razboleo jos u utorak od stomacnog virusa i do juce nije ustao iz kreveta a nocas se razbolela druga dva clana petorke oni nece ici na utakmicu. Ovi nasi ce zvati Indjiju da zamole da se odlozi tekma ali cisto sumnjam da ce ovi pristati.
Recommended Posts