Prospero Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 zona i sd počistili i hc i gm pozicije.
Alphons Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Mal se nisam udavio pivom kad sam pročitao.Po meni, potpuno neočekivano. Ne toliko zbog katastrofalne sezone, koliko zbog toga što će ovo biti gađanje parama potencijalnij trenera, a to Bidwilli numeju da rade. Na kraju ćemo da zaposlimo Reida ili Norva za 15milki godišnje.
Prospero Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 russ brandon, ceo billsa, se pre par dana sreo sa jonhom grudenom. da li bari njega ili brata, ne zna se. mada su kod nas šuška o dubljim promenama...
Teixeira Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 u najboljoj fransizi je sve u redu Patriots OC Josh McDaniels has decided not to interview for head coaching jobs.
freakns Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 kolike su sanse da oteramo ovo djubre od DC sto su nam Giantsi uvaljali i dovedemo Lovie Smitha za DCa?a Garrett ce isto da leti, ne vidim kako moze da ostane posle jos jedne 8-8 sezone. takodje, Rivera ima sanse da se spase, na radost ostatka NFC south :)
Fins fleet Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 u najboljoj fransizi je sve u redu Pa da, prosli put mu je tako dobro islo.
Prospero Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 (edited) kolike su sanse da oteramo ovo djubre od DC sto su nam Giantsi uvaljali i dovedemo Lovie Smitha za DCa?dream on, u igri su zona i billsi jer nude hc job :) Edited January 1, 2013 by buffalo bill
Teixeira Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Pa da, prosli put mu je tako dobro islo.samo 557 i 589 poena u poslednje dve sezone sa njim kao OC ;)
Fins fleet Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 samo 557 i 589 poena u poslednje dve sezone sa njim kao OC ;)Proslavio se kao head coach, hocu reci.
Teixeira Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Proslavio se kao head coach, hocu reci.jasno mi je sta si hteo da kazes, ja ti samo kazem sto sam srecan jer ostaje :D
WTF Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 kolike su sanse da oteramo ovo djubre od DC sto su nam Giantsi uvaljali i dovedemo Lovie Smitha za DCa?a Garrett ce isto da leti, ne vidim kako moze da ostane posle jos jedne 8-8 sezone. takodje, Rivera ima sanse da se spase, na radost ostatka NFC south :)Lovie Smith ima vece sanse da zavrsi kao HC negde. Sto se tice Riverine buducnosti tice, sve zavisi koga Richardson dovede za GM, ako bude neko ko nesto ne voli RR ili ima nekog svog coveka koga je vec izabrao za HC, onda ce i RR da leti.
Fins fleet Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 http://thejoysofcode.com/post/39417145505/when-a-tester-exclaims-it-crashed-oh-no-my-mother
Teixeira Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 :( There are many people out there who do not care for Ray Lewis. However, you have to respect how great the Baltimore Ravens linebacker has been. He has been a star for numerous years, but it appears his career is ending after the season. Take his word for it.Ray Lewis told the team today “this will be my last ride.”
freakns Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Viqueens i Sirasi ujutru :( jebo ih raspored bas.
Recommended Posts